آریا بانو - آخرین خبر /
شیر ولرم 200ml
آب ولرم 200ml
نمک 1قاشق چایخوری
شکر 1قاشق
روغن مایع 65ml
مایه خمیر 11g
آرد فانتزی 500-600g
مواد میانی
گوشت چرخ کرده 250-300g
پیاز 2-3عدد
نمک و فلفل سیاه و قرمز و آویشن
فلفل دلمه ای رنگی
جعفری
رب گوجه
خیلی راحت درست میشه و یه تیکه پهن میشه چی از این بهتر...
خمیر رو آماده کردم و البته آرد رو باید کم کم اضافه کنید تا خمیر کمی چسبندگی داشته باشه
استراحت دادم برای دوبرابر شدن(1ساعت)
بعد پف خمیر رو گرفتم و روی سطح کار کمی
روغن زدم و بعد خمیر رو روی سطح میز گذاشتم و با دست باز کردم
وسط خمیر رو زیاد نازک نکنید چون موقع گذاشتن مواد میانی و پهن کردن داخل سبنی ممکنه پاره و نازک بشه..
حالا مواد میانی رو وسط خمیر کذاشتم و کمی پهن کردم و خمیر رو از اطراف جمع کردم مثل
فیلم و انتهای خمیر رو بستم
خمیر رو داخل سبنی برعکس گذاشتم و حالا خمیر رو داخل سبنی پهن کردم
برای 15دقیقه استراحت دوم دادم داخل سبنی
در امتها رومال زرده و کمی شیره تمام سطح خمیر زدم و با چنگال خط انداختم و داخل فر داغ
200درجه قرار دادم تا روش طلایی و خوشرنگ شد
مواد میانی حتما خنک باشه بعد داخل خنیر بزارید
بعد از پخت کامل از فر بیرون آوردم الان رویه ی نون کنی ترد شده برای نرم شدن اون روی سینی رو برای 5-10دقیقه با دستمال پوشوندم تا کاملا نرم و عااالی شد