آریا بانو - آخرین خبر /700 گرم میگو پاک شده
ادویه: نمک، پودر سیر
زعفران دم شده
سیبزمینی نگینی خورد شده و سرخ شده 2 عدد
2 عدد پیاز
زرشک 1/2 پیمانه
خلال پسته
جعفری خورد شده 1/2 پیمانه
برنج 3 پیمانه
طرز تهیه:
اول از همه میگو ها رو با زعفران، نمک، و پودر سیر مزه دار کردم به مدت 1
ساعت بهش استراحت دادم.
توی تابه کمی
روغن ریخته زمانی که داغ شد میگو هارو دونه دونه بهش اضافه میکنیم با حرارت بالا سرخشون میکنیم نباید میگو آب بندازه و خشک بشه اینجوری میگو خوشمزه تر و بافت نرمتری داره(تقریبا هر طرف 2 دقیقه بیشتر طول نمیکشه پختش).
سپس توی یه تابه
پیاز رو تفت دادم بهش نمک و رعفران دم شده اضافه کردم خوب که طلایی شد و کرانچی مانند که شد زیرشو خاموش کردم.میگو های سرخ شده رو به
پیاز کاراملی شده اضافه کردم بعد به ترتیب سیبزمینی سرخ شد، زرشک و خلال پسته و در آخر جعفری خورد شده اضافه کرده و زیرشو خاموش میکنیم در واقع جعفری ها نباید تفت بخورن.
حالا
برنج آبکش شده رو دم کردم و بعد از دم گرفتن توی دیس ریختم و روشو از مواد حاضر شده و
برنج زعفرانی ریختم و سرو کردم.
یکی از خوشمزه ترین میگو پلو هایی که میتونید امتحان کنید
(شما در صورت تمایل میتونید مواد رو لای
برنج بذارین و دم کنید ولی پیشنهاد من اینه که موقع سرو روی
برنج بریزین خیلی جذابتر و خوشمزه تر میشه.)