آریا بانو - آخرین خبر / 2بسته بیسکوییت پتی پور
120گرم کره
2 عدد پنیر خامه ای (ماسکارپونه)200 گرمی(قالبتون کوچیک تر بود یدونه بزنین)
1 عدد خامه صبحانه
3قاشق غ خوری شکر
1ق مربا خوری وانیل
1پیمانه شیر
2قاشق غ خوری پودر ژلاتین(با نصف پیمانه آب سرد حل میکنیم و رو بخار کتری بنماریش میکنیم)
2/3قاشق آب لبو قرمز
پاستیل و ترافل برای تزیین
بیسکوییت هارو پودر کنید و بهش کره ذوب شده رو اضافه کنید و توی رینگ یا قالب کمربندی بریزید و خوب فشرده کنید تا صاف بشه، 30 دقیقه بزارید فریزر پنیر خامه ای وخامه صبحانه و وانیل ونصف
شیر و هم میزنیم بعد ژلاتین بنماری شده رو اضافه میکنیم و بقیه شیرو میریزیم (اگه دیدین مواد سفته یکم رو بخار کتری بزارید تا شل بشه.
مواد و3قسمت کنید ،به 2 قسمتش رنگ لبو بریزید(یه قسمتش 1 قاشق ،قسمت دیگه 2/3 قاشق)
یکی روشن یکی تیره،
اول قسمت سفید رنگ و بریزید رو بیسکوییت بزارید یخچال 30 دقیقه ببنده،بعد قسمت کمرنگ بریزید 30 دقیقه یخچال بزارید و در آخر قسمت تیره بزارید 1ساعت بمونه .
فاصله که بین ریختن چیز
کیک های رنگی هست سفت میشه باید روی کتری بزارید شل بشن بعد بریزید قالب
بعد از قالب در بیارید با چاقوی داغ برش بزنید قشنگ صاف برش بخوره(روی چاقوی تیز آب جوش بریزید هر طرفش رو با دستمال ابشو بگیرید و ببرید و این کارو تکرار کنید هر موقع برش میزنید.
روی چیز کیکتون رو با هر چیزی که
دوست دارید(میوه،ترافل،پاستیل)تزیین کنید.
خیلی خوشمزست حتما امتحانش کنید ،و اینکه آب لبو هیچ طعم خاصی نمیده به چیز کیکتون و از همه مهمتر رنگ طبیعیه و خوراکی نیست.