آریا بانو
ورقه‌بادمجان؛ امان از غذا‌های خوشمزه‌ی گیلانی!
شنبه 3 آذر 1403 - 15:07:47
آریا بانو - برترین ها / ورقه‌بادمجان یکی از غذا‌های لذیذ و خوشمزه‌ی گیلانیه که فقط کافیه یک دفعه امتحانش کنین تا عاشقش بشین. این غذا علاوه بر طعم محشرش خیلی راحت و بدون دردسر هم درست میشه. امیدوارم درستش کنین و از طعمش لذت ببرین.
مواد لازم:
بادمجان: 3 الی 4 عدد تخم‌مرغ: 3 عدد نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

آریا بانو


طرز تهیه:
1. برای تهیه این غذای راحت و خوشمزه کافیه تا ابتدا بادمجون هارو حلقه‌ای و به ضخامت 2 سانت ببریم و بهشون نمک بزنیم و اجازه بدیم تا تلخیشون بره.

آریا بانو


2. بعد دو طرف بادمجون هارو در روغن سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی میذاریمشون تا روغن اضافیشون بره.

آریا بانو


3. حالا داخل یک کاسه تخم‌مرغ هارو با مقدار کافی نمک، فلفل و زرچوبه میزنیم تا تخم‌مرغ‌ها از لختی دربیان.

آریا بانو


4. بادمجون هارو مجددا داخل ماهیتابه‌ای که کفش رو چرب کردیم میذاریم و بعد تخم‌مرغ زده شده رو هم اضافه میکنیم.

آریا بانو


5. حالا اجازه میدیم تا تخم‌مرغ خودش رو بگیره.

آریا بانو


6. بعد ورقه رو برمیگردونیم تا هر دو طرف طلایی بشه.

آریا بانو


7. حالا ورقه بادمجون خوشمزه ما حاضره و با کته و گوجه فرنگی عالی میشه.

آریا بانو



http://www.banounews.ir/fa/News/1310801/ورقه‌بادمجان؛-امان-از-غذا‌های-خوشمزه‌ی-گیلانی!
بستن   چاپ