آریا بانو
لازانیا اسفناج؛ بدون گوشت اما خوشمزه!
شنبه 3 آذر 1403 - 12:00:40
آریا بانو - برترین ها /لازانیا رو همه دوست دارن اما معمولا بیشترمون لازانیا رو با گوشت یا کالباس درست میکنیم و کمتر شده که از انواع گوشت داخلش استفاده نکنیم. ولی در این مطلب طرز تهیه لازانیا با اسفناج رو براتون میذاریم که با اینکه گوشت نداره خیلی خیلی لذیذ و خوشمزه است. پیشنهاد میکنیم حتما امتحانش کنین.

آریا بانو


مواد لازم به ازای هر 5 ورق لازانیا
اسفناج خرد شده: 4 پیمانه سیر رنده شده: 1/2 قاشق چایخوری پیاز داغ: 1 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی: 3 عدد کره: 20 گرم رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان: 1 الی 2 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا:‌به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم

آریا بانو


طرز تهیه
برای تهیه این لازانیا کافیه تا ابتدا اسفناج رو بپزیم پس داخل یه قابلمه میریزیمش و در قابلمه رو میبندیم و اجازه میدیم تا بپزه و آب اضافیش بره.

آریا بانو


وقتی اسفناج پخت بهش سیر رنده شده و به مقدار کافی نمک اضافه میکنیم.

آریا بانو


اسفناج رو با سیر کمی تفت میدیم تا مزه هاشون به خورد هم بره. دیگه اسفناج حاضره.

آریا بانو


حالا باید سس گوجه ی لازانیا رو حاضر کنیم. پس کره، پیاز داغ، مقداری نمک و رب رو داخل ماهیتابه میریزیم و با هم تفت میدیم تا رب کمی سرخ بشه.

آریا بانو


بعد گوجه فرنگی هایی که پوره شون رو کردیم رو به مواد اضافه میکنیم.

آریا بانو


حالا مواد رو باز با هم تفت میدیم تا گوجه ها کمی بپزن. دیگه سس هم حاضره و باید لازانیا رو داخل ظرف بچینیم.

آریا بانو


کف ظرف مورد نظرمون رو چرب میکینیم و بعد یک ورق لازانیا رو کف ظرف میذاریم.

آریا بانو


حالا مقداری از سس رو روی ورق پخش میکنیم.

آریا بانو


بعد اسفناج پخته میذاریم.

آریا بانو


حالا نوبت اضافه کردن کمی پنیر پارمزانه، مراحل رو همینطور ادامه میدیم تا تمام ورق هارو روی هم بچینیم.

آریا بانو


در نهایت روی مواد رو کاملا با پنیر پیتزا میپوشونیم.

آریا بانو


حالا ظرف رو برای مدت سه ربع تا یک ساعت داخل فر میذاریم تا خوب بپزه و پنج دقیقه نهایی هم گریل رو روشن میکنیم تا روی لازانیا برشته بشه.

http://www.banounews.ir/fa/News/1310662/لازانیا-اسفناج؛-بدون-گوشت-اما-خوشمزه!
بستن   چاپ