آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
آرد: 240 گرم
بیکینگ پودر: 7 گرم
دارچین: 5 گرم
نمک: 2 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
شکرقهوه ای:50 گرم
شکر سفید: 70 گرم
پوره ی
سیب : 250 گرم
وانیل: یک ق چ
روغن مایع: 120 گرم
پوشش روی دونات ها: کمی کره ی آب شده و شکر و دارچین(دلبخواه)
طرز تهیه :
اول دو تا
سیب رو
پوست بکنید و خرد کنید و با یکی دو قاشق آب، 20 دقیقه بپزید و بعد پوره کنید، بذارید خنک بشه.
آرد، بیکینگ پودر، دارچین و نمک رو با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ ،شکر ،پوره ی
سیب ،
روغن و وانیل رو با همزن دستی مخلوط کنید و به مواد خشک اضافه کنید و مایع
کیک رو در قیف بریزید و در قالب دونات چرب و آردپاشی شده (من از اسپری جدا کننده استفاده کردم) پایپ کنید و به مدت 15 تا 17 دقیقه در فر داغ 180 درجه بپزید. میتونید مایع
کیک رو در قالب کاپ
کیک بریزید، فقط زمان پخت حدود 5 دقیقه بیشتر میشه. در صورتدلخواه، روشونو کره ی آب شده بمالید و در شکر و دارچین بغلطونید که
عطر و طعمش رو چند برابر میکنه