آریا بانو
چیکن کسادیا؛ یک غذای خوشمزه و مکزیکی
دوشنبه 28 آبان 1403 - 14:11:55
آریا بانو - آخرین خبر / سینه مرغ 400 گرم 
سیر 2 حبه 
پیاز 2 عدد 
فلفل دلمه سبز 1 عدد 
فلفل دلمه قرمز 1 عدد 
نمک 1 ق چ

فلفل 1 ق م 
پاپریکا 1 ق غ
جعفری 1 مشت 
سس خردل 2 ق غ
پنیر موزارلا یا پیتزا به اندازه دلخواه
نان ترتیلا 3 عدد 
ماست ایسلندی 4 ق غ
روغن به مقدار لازم 
مرغ رو خرد میکنیم و با نمکو فلفلو پاپریکا ، سیر له شده ، روغن مرینیت میکنیم، مرغا رو داخل روغن سرخ میکنیم و کنار میذاریم. پیاز و فلفل دلمه ها رو نواری برش میزنیم و با کمی روغن تفت میدیم بعد از نرم شدن مرغ پخته به همراه جعفری و سس خردل کمی تفت میدیم و از روی حرارت برمیداریم ، روی نصف نون ترتیلا نصف پنیر موزارلا میریزیم و موادمونو روش میذاریم و بازم روش پنیر میزنیم و نصف دیگ نون رو برمیگردونیم روش و با حرارت ملایم و کمی روغن دو طرفشو گریل میکنیم ، در اخر با ماست ایسلندی سرو میکنیم.
نوش جان. 
نکته:
1) احتیاجی به سرخ شدن سبزیجات نیست در حد نرم شدن کفایت میکنه .
2) مرینیت مرغ حداقل 2 ساعت استراحت کنه یه بافت عالی بهتون میده .
3) نون ترتیلا سریع سرخ میشه حواصتون باشه با حرارت ملایم و کم سرخ کنید .
4) جای سس خردل میتونید از کچاپ یا رب استفاده کنید اما با خردل فوق العاده میشه.

http://www.banounews.ir/fa/News/1307530/چیکن-کسادیا؛-یک-غذای-خوشمزه-و-مکزیکی
بستن   چاپ