آریا بانو - آخرین خبر / تخم مرغ 4 عدد
شکر نصف پیمانه
آرد یک پیمانه
عصاره وانیل 1 ق چ
بکینگ پودر 2ق چ
شیر 2پیمانه
خامه 240 گرم
شیر عسلی 2/3پیمانه(6 ق غ سر پر)
پودر نسکافه 1تا 2 ق غ
پودر نسکافه 3 ق غ
شکر 3 ق غ
آب 3 ق غ
خامه قنادی 300 گرم
طرز تهیه:
ابتدا فر با دمای 180 روشن میکنیم و آرد و بکینگ پودر و چند بار الک میکنیم و کنار میذاریم.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن ( برقی هم میشه) اونقدر مخلوط میکنیم تا کرمی و کشدار بشه.
حالا آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم و به آرامی با همزن یا لیسک مخلوط میکنیم تا پف مواد نخوابه.
مخلوط به دست اومده رو توی قالب مربعی یا مستطیلی که کفش کاغذ روغنیه میریزیم و توی فر میذاریم به مدت 30 الی45 دقیقه تا کامل بپزه.
از فر که در آوردین بذارید خنک بشه و اندازه ای که میخواین ببرید و با سیخ چوبی همه جاشو سوراخ کنید.
طرز تهیه سس:
خامه صبحانه،پودر نسکافه و
شیر عسلی رو خوب مخلوط کنید و
شیر بهش اضافه کنید.
حالا روی کیکتون که خنک شده برزید ،جوری که همه جاش خیس بشه.
پودر نسکافه شکر و آب رو اونقدر بزنید تا سفت و خامه ای بشه.
خامه قنادیتونم فرم بدین و به قهوه اضافه کنید هر جوری که
دوست دارین روی کیکتون پخش کنید و با قهوه پخشش کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/1307467/اگه-قهوه-دوست-داری،-توهم-عاشق-این-کیک-سه-شیر-میشی