آریا بانو - آخرین خبر /خمیر باقلوا یک بسته
کره 100 تا 150 گرم
گردو یا پسته خرد شده مقدار دلخواه
شکر یک پیمانه
آب یک پیمانه
چندتا دونه هل
حتما همه لایه هارو کره بزن که خوب سرخ شه.
میتونی توی سینی بزرگ باقلوا رو درست کنی که خمیرت اضافه نیاد.
حتما قبل از پخت باید باقلوا رو برش بزنی.
حدود 20 دقیقه با دمای 180 بذار تا پخته شه.
میتونی چند دقیقه آخر گریل رو روشن کنی.
شربت که خنک شد روی باقلوای داغ بریزین(توی ویدیو اشتباه گفته شده)
http://www.banounews.ir/fa/News/1307217/باقلوا-رو-توی-خونه-خودت-با-چند-قلم-مواد-ساده-درست-کن