آریا بانو - آخرین خبر /ظروف مدیترانه ای آسان آبدار سینه مرغ و
سیب زمینی با سس خامه ای و پنیر
لیست مواد اولیه
800 گرم - 1 کیلوگرم
سیب زمینی کوچک 1-2 موزارلا (در صورت نیاز)
- گوجه فرنگی بسته به نیاز
20 حبه سید
200 میلی لیتر ساهنه
2 قاشق چایخوری آبگوشت سبزیجات
. آجیل، نمک و فلفل برای مزه
. مشتی موزارلا
. پنیر برای آب پاشیدن مثلاً( گودا، موزارلا، یا اممنتالد) . سینه مرغ یک شب در ماست دوغ یا آیران آبریخته شده . روغن، ادویه مرغ و پوده
روز بعد سینه مرغ را تخلیه کنید و به شکل پنکیک برش بزنید با ادویه مرغ، نمک و کمی
روغن بپاشید. برش های گوجه فرنگی و موزارلا را به نوبت به برشهای سینه مرغ بزنید با پونه پونه بپاش و یه کاسرول بذاری همچنین
سیب زمینی ها را به شیوه ای پنک بریده و آنها را در آب کمی شود چاشنی با آبگوشت سبزیجات به مدت 7 تا 10 دقیقه بسته به اندازه بجوشانید تا زمانی که هنوز سفت شوند. پس بذارش تو قدم کاسرول
برای سس کره را آب کنید خامه و حبه سیر فشرده اضافه کنید فصل با آبگوشت ،سبزی، نمک، فلفل و مفر و یک مشت موزارلا در سس ،بذارید دوباره هم بزنید و روی
سیب زمینی بریزید همه چیز را در 200 درجه سانتیگراد در فر از قبل گرم شده حدود 20 دقیقه بپزید.
سپس
سیب زمینی را با پنیر بپاشید و 10 دقیقه دیگر در 220 درجه سانتیگراد بپزید تا قهوه ای طلایی بالاخره با جعفری تازه بپاشید و از گرم لذت ببرید