آریا بانو
هممون با این بیسکوییت ها خاطره داریم
شنبه 26 آبان 1403 - 19:45:18
آریا بانو - آخرین خبر /چی لازم داریم بیسکوییت ساقه طلایی و یه بسته
ژله باهد طعمی ونصف بسته
آبجوش و یک چهارم لیوان
شکلات
سرد سرهای سه سوته قبلی
ازله و آبجوش رو که مخلوط کردین حواستون باشه ذرات ژله حتما حل بشه اگه نشد بزارین دو رو حتما ببین

بخار کندی.
اونقدر با همزن برقی باید بزنین تا مثل فیلم پف کنه که بستگی به سرعت همزنتون داره برای من ده دقه طول کشید)
حتما از قیف استفاده کنین که راحت تر بتونین روی بیسکوییتها بریزین شکلات که ذوب کردین دو قاشق روغن بریزین که شکلاتتون رقیق تر بشه راحت تر بیسکوییت کاور .بشه
بعد یکه شکلات زدین پنج دقیقه بزارین یخچال یا فریزد تا خودشو بگیره و تمام نوش جان. دوست عزیز اگه آموزش دو دوست داشتی سیوش کن گمش نکنی بفرست واسه دوستات که عاشق خوراکی های شکلاتینا

http://www.banounews.ir/fa/News/1306569/هممون-با-این-بیسکوییت-ها-خاطره-داریم
بستن   چاپ