آریا بانو
فوت و فن خوشمزه شدن سیب زمینی تنوری
پنجشنبه 24 آبان 1403 - 17:29:52
آریا بانو - همشهری آنلاین / سیب زمینی تنوری یکی از پیش غذاهای محبوب بیشتر افراد است که می‌توانید در خانه با استفاده از مایکروفر یا سولاردام به راحتی تهیه کنید.
مواد لازم برای درست کردن سیب زمینی تنوری
سیب زمینی: 500 گرم
روغن زیتون: 3 قاشق غذا خوری
پودر سیر: یک قاشق مربا خوری
فلفل سیاه و فلفل قرمز: به مقدار لازم
پودر پاپریکا و آویشن و نمک: به مقدار لازم
پنیر پارمزان: به مقدار لازم
طرز تهیه سیب زمینی تنوری در مایکروفر و سولاردام 
1. ابتدا سیب زمینی‌ها را خوب بشویید. سپس با پوست به ابعاد دلخواه برش بزنید. بهتر است که سیب زمینی را به شکل خلالی درشت خرد کنید.
2. داخل یک قابلمه بزرگ آب بریزید تا به جوش بیاید. سپس مقداری نمک روی آن بریزید. سیب زمینی‌های خرد شده را به مدت 3 دقیقه داخل آب جوش قرار دهید تا کمی نیم‌پز شود. در نهایت آنها را آبکش کنید و بگذارید تا خنک شود.
3. سیب زمینی‌های خنک شده را داخل یک کاسه بریزید و روغن زیتون و تمام ادویه‌ها را روی آنها بریزید و خوب مواد را هم بزنید تا ادویه و روغن زیتون با سیب زمینی‌ها مزه‌دار شود.
4. سیب زمینی‌ها را داخل ظرف مخصوص ماکروفر بریزید. حدود 45 تا یک ساعت در دمای 200 درجه سانتیگراد به آن زمان پخت بدهید.
برای تهیه سیب زمینی در سولاردام هم باید سیب زمینی‌ها را در ظرف مخصوص مناسب سولاردام بریزید و دکمه کانوکشن را روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و یک ساعت زمان بدهید. بهتر است در حین پخت یک بار سیب زمینی‌ها را برگردانید یا زیر و رو کنید تا همه جایش خوب بپزد.
5. سیب زمینی های پخته را از دستگاه بیرون بیاورید و روی آن پنیر پارمزان بریزید یا با انواع دیپ یا سس میل کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/1305593/فوت-و-فن-خوشمزه-شدن-سیب-زمینی-تنوری
بستن   چاپ