آریا بانو - آخرین خبر / آرد
نان فانتزی 350 گرم تقریبا دو و نیم لیوان
شکر چهار غذا خوری
نمک نصف قاشق چای خوری سر خالی
خمیر مایه نصف ق غذاخوری
پوره کدو حلوایی 150 گرم تقریبا نصف لیوان
شیر 80 گرم تقریبا نصف لیوان
کره دمای محیط 30 گرم
مخلوط ادویه: یکقاشق چخ دارچین نصف قاشق چخ پودر هل، نصفقاشق چ خوری وانیل و کمی جوز هندی رنده شده
بذارید تو ظرف چرب شده و روشو بپوشونید و اجازه بدین حدود 45 دقیقه استراحت کنه. (میتونید 12
ساعت تو یخچال استراحتش بدین)
شیر رو به همراه شکر، خمیر مایه و ادویه هم بزنید. بعد پوره کدو رو اضافه کنید. سپس نصف ارد دستور رو یه دفعه الک کنید، هم بزنید. مرحله ی بعد نمک، حالا بقیه ی آرد رو تو چند مرحله روی مواد الک کنید، تا خمیر حاصل بشه.
بعد خمیر رو روی سطح کارتون 10 دقیقه ورز بدید تا چسبندگیش از بین بره. توی کاسه چرب شده استراحت بدید.