آریا بانو - آخرین خبر / نخود پخته یک و نیم پیمونه
ارده 3 قاشق غذا خوری
آب لیمو تازه دو قاشق غذا خوری
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
سیر دو حبه
نمک و فلفل
برای لطافت بیشتر
پوست نخود رو جدا کنید و با بقیه مواد توی بلندر کاملا بلند کنید.
نکات مهم اش: نخودتو گرم باشه زمان پوره کردن، حسابی پخته باشه که با انگشت راحت له بشه و حتمااا از ارده ی مرغوب و با کیفیت استفاده کنید.
زمان سرو با پولبیبر و
روغن زیتون تزیین کنید.
برای نون برشته من از پیتا استفاده کردم .
با
روغن زیتون و سماق مزه دار کردم و توی فر 200 درجه به مدت 15 دقیقه برشته کردم