آریا بانو - برترین ها / کوفته در شهرهای مختلف با روشهای مختلفی پخته میشود. معمولا ذات کوفته حالتی شبیه توپ دارد که داخل آن با موادی مانند تخم مرغ و یا آلو پر میشود. ما، اما این بار همراه شما هستیم تا طرز تهیه کوفتهی متفاوتی را با شما در میان بگذاریم. کوفتهای کاسهای با شکمی پر و البته پنیر فراوان. کوفتهای که در ادامه طرز تهیه آن را میخوانید، همچنین میتواند همراه
برنج سرو شده و به عنوان خورشت استفاده شود. در ادامه با برترینها و طرز تهیه کوفته شکمپر پنیری با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای کوفته
1 کیلوگرم گوشت چرخکرده گاو با چربی معمولی 1 فنجان آرد سوخاری 1 عدد تخم مرغ 1 عدد
پیاز 2 حبه سیر 1 قاشق مرباخوری نمک 1 قاشق مرباخوری پودر چیلی 1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه مواد مورد نیاز برای شکم کوفته
3 عدد سیبزمینی 2 عدد هویج 1 فنجان نخودفرنگی 1 عدد
پیاز 1 قاشق غذاخوری کره نوک یک قاشق چایخوری فلفل سیاه یک قاشق چایخوری نمک مقداری پنیر پیتزا مواد مورد نیاز برای سس کوفته
1 قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی 1 و نیم فنجان آب جوش مقدار کمی نمک و فلفل سیاه 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع طرز تهیه کوفته شکمپر پنیری
1.
پیاز و سیر را بسیار ریز خرد کنید و سپس در ظرف بزرگی آنها را با گوشت چرخکرده ترکیب کنید. آرد سوخاری، تخم مرغ، پودر چیلی، فلفل قرمز و فلفل سیاه را به آنها اضافه کنید و به خوبی آنها را هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
2. ترکیب حاصل را ابتدا به شکل چند توپک درمیآوریم و سپس داخل آنها را طوری فرو میبریم که ظاهری شبیه کاسه بگیرند. هر کدام از کوفتههای کاسهای را داخل ظرف عمیقی مناسب فر بچینید.
3. سیبزمینی و هویج را به صورت مکعبی خرد کنید و سپس آنها را آبپز کرده و آبکشی کنید تا آبشان به خوبی برود. سپس نخودفرنگیها را نیز به آنها اضافه کنید.
4.
پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در کره سرخ کنید. سپس هویج و سیبزمینی آبپز شده را به همراه نخودفرنگیها داخل ماهیتابه
پیاز بریزید و چند دقیقه روی شعله گاز به خوبی هم بزنید. سپس به ترکیب حاصل نمک و فلفل سیاه بیفزایید.
5. داخل کوفتههای کاسهای را با مواد حاصل به خوبی پر کنید.
6. رب گوجه فرنگی را داخل 1 و نیم فنجان آب جوش بریزید و به خوبی به هم بزنید تا رب در آب حل شود. سپس مقدار کمی نمک، فلفل سیاه و
روغن مایع به آن بیفزایید.
7. سس حاصل شده را روی کوفتهها و کنار آنها بریزید به طوری که روی مواد کوفته به خوبی خیس شوند. سپس روی آنها را با کاغذ روغنی مرطوب بپوشانید و آنها را در دمای 200 درجه فر قرار داده و اجازه دهید به مدت 45 دقیقه بپزند.
8. پس از 45 دقیقه کوفتههای شکمپر را از داخل فر خارج کرده، روی موارد کوفتهها پنیر پیتزا میریزیم و مجدد آنها را برای 2 الی 3 دقیقه داخل فر میگذاریم.
9. کوفتهها را به صورت کاملا گرم سرو کرده و لذت ببرید.
http://www.banounews.ir/fa/News/1302544/طرز-تهیه-کوفته-شکمپر-پنیری؛-ساده-و-خوشمزه