آریا بانو - برترین ها /کباب کوبیده یکی از محبوبترین غذاهای
ایرانی است که معمولاً با گوشت چرخکرده تهیه میشود.
مرغ از پرمصرفترین مواد غذایی در کشور است که با قسمت های مختلف آن می توان غذاهای متنوع و خوشمزهای تهیه کرد روش های متنوعی برای تهیه غذا با دل مرغ وجود دارد اما یکی از محبوبترین روشها تهیه
کباب کوبیده با دل مرغ است.
کوبیده با دل مرغ از غذاهای خوشمزه و ارزانی است که میتوانید به راحتی در خانه برای دورهمیهایتان تهیه کنید.
روش اولی که آموزش خواهیم داد، کوبیده با دل مرغ بدون دنبه و ... است.
طرز تهیه
کباب کوبیده مرغ بصورت مرحله به مرحله
1. چربیها و رگهای اضافی دل مرغ را جدا کنید.
2. دل مرغ را بشویید.
3. دل مرغ را دو بار چرخ کنید.
4.
پیاز و سیر را رنده کرده و
پیاز آب گرفته شده را به دل چرخ کرده بیافزایید.
5. مخلوط چرخ شده را به همراه نمک، فلفل سیاه و زعفران به خوبی ورز دهید.
6. در صورت تمایل می توانید به
کباب کوبیده با دل مرغتان کمی جعفری خرد شده بیافزایید.
7. از مخلوط کوبیده به اندازه دلخواه برداشته و به سیخ بکشید و روی منقل
کباب کنید.
8.
کباب کوبیده با دل مرغ را با نان، گوجه فرنگی،
پیاز و ... سرو کنید.
طرز تهیه
کباب کوبیده با دل مرغ و دنبه
شما می توانید به
کباب کوبیده با دل مرغ دنبه نیز بیافزایید، این کار سبب خوشمزه شدن
کباب کوبیده و نریختن آن از سیخ می شود. برای تهیه
کباب کوبیده با دل مرغ و دنبه مراحل زیر را دنبال کنید:
طرز تهیه:
1. باید دل مرغ را تمیز کرده و خوب بشویید و خشک کنید.2. دنبه را نیز کمی خرد کنید و بشویید.3. دل و دنبه را دو بار از چرخ گوشت رد کنید.4.
پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به مواد بیافزایدد.
5. به
پیاز و دل و دنبه چرخ شده، ادویه ها و زعفران و به دلخواه گوشت چرخ کرده و آرد را اضافه کنید.
6. مواد را خوب هم بزنید و ورز دهید.
7. روی مواد را بپوشانید و برای 3 الی 4
ساعت در یخچال استراحت دهید.
8. مواد را به سیخ بکشید و روی منقل
کباب کنید.
9.
کباب کوبیده با دل مرغ و دنبه را با نان، گوجه فرنگی،
پیاز و ... سرو کنید.
کباب کوبیده با دل مرغ وسینه مرغ
برای تهیه
کباب کوبیده می توانید از ترکیب سینه مرغ و دل مرغ استفاده نمایید، این نوع
کباب کوبیده خوشمزه تر از همیشه شده و چسبندگی بیشری خواهد داشت به طوری که از روی سیخ
کباب نمی ریزد. برای تهیه
کباب کوبیده با دل مرغ وسینه مرغ مراحل زیر را دنبال کنید:
طرز تهیه:
دل مرغ ها را با چاقو از وسط برش بزنید و چربیها و رگهای اضافی را جدا کنید.
دل مرغ را بشویید و اجازه دهید آبش برود.
سینه مرغ و دنبه را به اندازه دل مرغ برش بزنید.
مواد را داخل چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید.
مواد را در ظرفی ریخته و نمک و فلفل را اضافه کنید.
دو عدد
پیاز را با دنده درشت رنده کرده و آب آنها را تا جایی که امکان دارد با دست بگیرید.
پیاز ها را به مواد بیافزایید و یک بار خوب با دست آنها را ورز دهید.
همه مواد را یکبار دیگر چرخ کنید.
بعد از چرخ کردن مواد را در ظرفی ریخته و روی آن را بپوشانید و یک
ساعت درون یخچال قرار دهید.
مواد را از یخچال در آورده وبه سیخ بکشید.
سیخها را به مدت یک
ساعت درون یخچال قرار دهید زیرا بعد از سرد شدن دیگر گوشت از روی سیخ نمیریزد.
سیخها را روی منقل از قبل آماده شده قرار دهید.
با کره زعفرانی روی کبابها را چرب کنید.
کباب کوبیده با دل مرغ و دنبه و سینه را با نان، گوجه فرنگی،
پیاز و ... سرو کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/1301876/پخت-کباب-کوبیده-بدون-گوشت-به-سه-روش-ارزان