آریا بانو
چلو گوشت مجلسی رو بذارین برای ناهار روز جمعه
پنجشنبه 17 آبان 1403 - 22:29:15
آریا بانو - آخرین خبر / چلو گوشت مجلسی یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که معمولاً در مجالس و مناسبت‌های خاص سرو می‌شود. این غذا ترکیبی از برنج سفید (چلو) با گوشت گوسفندی یا گوساله است که با ادویه‌جات و مواد مختلف پخته می‌شود. چلو گوشت به دلیل طعم لذیذ و بافت نرم و خوشمزه‌اش، به عنوان یکی از غذاهای لوکس و شیک ایرانی شناخته می‌شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/1301375/چلو-گوشت-مجلسی-رو-بذارین-برای-ناهار-روز-جمعه
بستن   چاپ