آریا بانو - آخرین خبر / دامپیلینگ غذای معروف پاندای کونگفوکار
این سس مخصوص رو من جایگزین سس سویا و سس فلفل کردم ، چون بیشتر باب میل
ایرانی ها هستش طبق دستور سس خودشون
مواد خمیر:
آرد 200 گرم
آب به مقدار لازم
نمک 1 ق چ خ
مواد میانی:
گوشت چرخکرده 100گرم
پیازچه 7 تا 7 عدد
قارچ حدود 5 حدد
سس سویا 1 ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه
مواد سس:
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
گوجه 2 عدد
روغن 1ق غ
نمک و فلفل
برای پوره کردن:
گشنیز 1 دسته
سس سویا 1 ق غ
خامه 3 ق غ خ
برای درست کردن خمیر حتما آب روکم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دستتون نچسبه.
یک
ساعت حتما به خمیر استراحت بدید.
برای وردنه و قالب زدن خمیر حتما روی سطح کارتون آرد بپاشید.
دامپیلینگ هارو بیشتر از 10 دقیقه بخارپز نکنید. بافت خمیر خراب میشه.
میتونید به جای بخارپز کردن سرخشون هم کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/1300542/غذای-معروف-پاندا-کونگفوکار،-بچه-ها-عاشقش-میشن