آریا بانو
طرز تهیه مارشمالو خانگی
چهارشنبه 16 آبان 1403 - 10:38:44
آریا بانو - آخرین خبر /من از ژله آلوئه ورا و بلوبری استفاده کردم.
کافیه 1 بسته ژله رو با نصف لیوان آب جوش‌حل کنید و بزارید روی حرارت تا کاملا ذراتش حل بشه.
بعد با همزن حدود 8 الی 9 دقیقه هم بزنید تا حالت فومی به خودش بگیره،اگه دوس داشتید برای خوشرنگ تر شدنش بهش رنگ خوراکی اضافه کنید.
برای قسمت چشم ها بهش رنگ مشکی اضافه کنید.
برای قسمت بینی رنگ سفید رنگ خود ژله آلوئه ورا مناسبه.

حالا کف یه ظرف نشاسته ذرت بریزید و موادتون رو داخل قیف یا مشمی فریزر بریزید و دایره هارو بزنید. هر قسمت رو که زدید 5 دقیقه بزارید یخچال و دوباره قسمت بعدیو بزنید.
همون لحظه بزنید شکل ها با هم قاطی میشن.
بعدشم قسمت گوش ها و بینی رو بزنید.
در آخر هم روشون نشاسته ذرت بزنید و الکشون کنید.
حتما داخل ظرف درب دار نگهدارید تا خشک و مونده نشن.
اگه موادتون حین کار یکم سفت شد، دوباره بزارید رو حرارت تا شل بشه و دوباره حدود 2 تا 3 دقیقه با همزن بزنید تا فومی بشه تا بتونید ازش استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/1299600/طرز-تهیه-مارشمالو-خانگی
بستن   چاپ