آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم براى ١٠ نفر
نخودیک پیمانه
لوبیا قرمز ١/٢ پیمانه
لوبیا چیتی١/٢ پیمانه
عدس ١/٢ پیمانه
سبزى ٥٠٠ گرم که شامل
٢٠٠ گرم اسفناج یا اگر موجود نبود برگ چغندر
١٠٠ گرم تره
١٠٠ گرم جعفرى
١٠٠ گرم گشنیز
نعناع خشک سه ق غ برای داخل
آش و براى روی اش به مقدار لازم
پیاز ٤ عدد بزرگ
سیر به مقدار لازم
ادویه ؛ (نمک🧂 زردچوبه فراوان فلفل سیاه🌶 )
کشک به مقدار لازم
رشته ١/٣ جعبه ى استاندارد (رشته اشی ترجیحا رشته اصفهان )
تو رسپى اصل
آش عصاره ى قلم هست ولی من نمیریزم و حذف کردم پیشنهاد میکنم نریزید بزارید گیاهی باشه
نکات خیلی مهم
آش رشته
پیاز داغ زیاد خلالى و شیشه ای باشه و حسابی سرخ بشه
زردچوبه و فلفل حتما تفت بخوره
نمک خیلی نریزید چون هم کشک هم رشته شوره
حبوبات حتما خیس بخوره و بزارید خوب پخته بشه بعد بهش عدس اضافه بشه و
پیاز داغ و ادویه ها
سبزی اش دقیق و اندازه باشه که ظاهر اش بد نشه
سبزی وقتی که اضافه شد در قابلمه اصلا گذاشته نشه چون بسیار بد رنگ میشه اش