آریا بانو
3 ترفند طلایی نگهداری سوپ در یخچال و فریزر
دوشنبه 14 آبان 1403 - 10:57:18
آریا بانو - نمناک /نگهداری صحیح سوپ، به ویژه سوپ‌های خانگی، اهمیت زیادی دارد تا طعم و تازگی خود را حفظ کنند. در ادامه به چند نکته مهم برای نگهداری انواع سوپ می‌پردازیم.
سوپ از محبوبترین و لذیذترین غذاهایی است که با مواد مختلفی مانند سبزیجات، گوشت و... تهیه می شود. سوپ‌ها انواع مختلفی دارند و غنی از مواد مغذی و ویتامین‌ها هستند که می‌توانند موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و در نتیجه محافظت بدن از بیماری‌هایی همچون سرماخوردگی شوند، به همین خاطر کدبانوهای ایرانی با شروع فصل سرما و شیوع سرماخوردگی اقدام به پخت انواع سوپ می کنند.
مدت زمان نگهداری سوپ در یخچال
در میزان ماندگاری سوپ در یخچال و فریزر مواردی چون نوع سوپ، مواد تشکیل‌دهنده و روش پخت آن تاثیرگذار هستند. در پاسخ به این سوال که سوپ چند روز تو یخچال میمونه باید گفت مدت زمان ماندگاری سوپ در یخچال بین سه تا 5 روز است. برخی سوپ ها به دلیل داشتن مواد فاسد شدنی خیلی زودتر ترش می شوند و قابل استفاده نیستند.
مدت زمان نگهداری سوپ در فریزر
میزان ماندگاری انواع سوپ در فریزر متفاوت است اما به طور کلی مدت زمان نگهداری سوپ در دمای صفر درجه فارنهایت حدود سه ماه است.
مدت زمان نگهداری سوپ شیر در یخچال و فریزر
سوپ شیر یکی از انواع سوپ های پر طرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که در تهیه آن از خامه و شیر استفاده می شود. سوپ شیر و سوپ های خامه ای به احتمال زیاد سه روز در یخچال دوام خواهند داشت. نگهداری سوپ شیر در فریزر اشتباه است زیرا شیر بعد از یخ زدن، شفافیتش را از دست می‌دهد و بریده ‌بریده می‌شود و خراب شدن سوپ شیر در فریزر حتمی است. بهتر است سوپ را بدون اضافه کردن لبنیات فریز کنید و در زمان مصرف به مقدار نیاز به آن شیر و خامه اضافه کنید.
حفظ سلامت تغذیه‌ای کودکان تا چند سال اول بسیار مهم و حائز اهمیت است بنابراین اهمیت نگهداری غذا و توجه به تغذیه کودکان گاهی از طبخ خود غذا هم مهم‌تر است. میزان نگهداری و ماندگاری سوپ کودک به ترکیبات ن بستگی دارد، اگر از سبزیجات برای پخت سوپ استفاده شده باشد، می‌توان حدود 48 الی 72 ساعت از سوپ در یخچال نگهداری کرد اما اگر گوشت قرمز و مرغ در سوپ وجود داشته باشد، کمتر از 24 ساعت می توان سوپ را در یخچال نگهداری نمود.

آریا بانو


چگونه سوپ را در یخچال و فریزر نگه داریم؟
برای نگهداری سوپ در یخچال و فریزر و برای افزایش ماندگاری سوپ:
سوپ را گرم در یخچال و فریزر قرار ندهید و سوپ را در ظروف کم‌عمق بریزید تا سریع‌تر خنک شود.
سوپ را به ظروف دردار انتقال دهید.
سوپ را می توانید حداکثر تا 3 تا 4 روز در یخچال و به مدت 3 تا 4 ماه در فریزر نگهداری کنید.
سوپ هایی که ماندگاری بیشتری دارند، عبارتند از:
سوپ‌هایی که حاوی مواد اسیدی‌تر هستند مثل سوپ‌های گوجه فرنگی، لوبیا، سبزیجات که با آب لیمو یا سرکه طعم‌دار می‌شوند.
سوپ‌هایی که غلظت بیشتری دارند (مانند سوپ‌های غلیظ شده یا پوره شده) مثل سوپ‌های کدو حلوایی، سیب زمینی، نخود فرنگی و عدس.
اطمینان یابید که وقتی سوپ را از یخچال بیرون می‌آورید، بو یا مزه نمی‌دهد.
برای گرم کردن مجدد سوپ فریز شده هرگز آن را بیرون از یخچال یخ زدایی نکنید.
یک قابلمه بزرگ سوپ ممکن است بیشتر از یک شب طول بکشد تا در یخچال یخ‌زدایی شود.
سوپ منجمد را می توانید در مایکروویو یخ‌زدایی کنید.
سوپ را در ظروف مقاوم در برابر حرارت بریزید و به طور کامل گرم کنید تا به دمای جوش برسد.
سوپ، آن را حین گرم کردن مرتب هم بزنید تا به طور یکنواخت گرم شود.
از گرم کردن مجدد سوپ پس از یک بار گرم کردن خودداری کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/1298431/3-ترفند-طلایی-نگهداری-سوپ-در-یخچال-و-فریزر
بستن   چاپ