آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
تخم مرغ سرد3 عدد درشت یا 4 عدد ریز (با
پوست 200 گرم)
شکر دونه ریز1 پیمانه ( 200 گرم)
وانیل نصف ق چ
روغن مایع 2/3 پیمانه (140 گرم)
شیر سرد 1 پیمانه ( 200 گرم)
آرد قنادی2 پیمانه (250 گرم)
بیکینگ پودر 2 ق چ
برای قسمت شکلاتی:
2 الی 3 ق از مایه
کیک و 2 ق غ پودر کاکائو و 2 ق غ شیر
سایز قالب: 20 در 30 و یا گرد 22 الی 25 سانت
مواد لازم: پیمانه اسناندارد آشپزی یا لیوان فرانسوی
دما و زمان پخت:
فر حتما از 20 دقیقه قبل با دمای گفته شده روشن بشه.
فر برقی : 175 درجه المنت پایین و چند دقیقه آخر همزمان المنت پایین و بالا برای طلایی شدن.
فر گازی: 185 درجه و 5 دقیقه آخر گریل با حرارت کم
توستر و سولار و ماکرو و...: 165 درجه کانوکشن
به مدت 45 الی 50 دقیقه طبقه وسط.
توجه کنید اگه دما زیاد باشه و یا المنت بالایی روشن باشه و یا بعد از اضافه کردن آرد زیاد هم بزنید کیکتون گنبدی میشه و ترک میخوره.