آریا بانو
طرز تهیه سوپ عدس و هویج پاییزی
پنجشنبه 10 آبان 1403 - 12:02:00
آریا بانو - فرارو / سوپ عدس و هویج جزو خوراک‌های مقوی و برای روزهای پاییزی انتخاب مناسبی است.
هوا که رو به خنکی می‌رود سوپ به غذای محبوب خانواده‌ها تبدیل می‌شود. اگر دوست دارید یک مدل سوپ با طعم جدید و متفاوت درست کنید، دست به کار شوید و سوپ عدس و هویج را امتحان کنید.
سوپ جزو خوراک‌های مقوی و برای روزهای پاییزی انتخاب مناسبی است.
نام: سوپ عدس و هویج
آماده‌سازی‌: 20 دقیقه
پخت: یک ساعت
تعداد نفرات: 4 نفر
مواد لازم:
هویج متوسط: 5 عدد
عدس: 2 لیوان
پیاز متوسط: 2 عدد
سیر: یک حبه
آب گوشت یا مرغ: 6 لیوان
کره: 50 گرم
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روش تهیه:
1. پیازهای نگینی و سیر خردشده را در کره تفت دهید تا کمی طلایی شود، سپس زردچوبه را اضافه کنید.
2. هویج‌ها را نگینی درشت خرد کنید و در پیاز و سیر خوب تفت دهید.
3. عدس را به مایه سوپ اضافه کنید و به تفت‌دادن مواد ادامه دهید تا خامی‌اش گرفته شود.
4. آب گوشت یا مرغ را اضافه کنید و بگذارید مواد کاملا پخته شود و جا بیفتد.
نکته: برای اینکه این سوپ بافت بهتری داشته باشد، باید آب بیشتری به آن اضافه کنید تا شبیه خوراک نشود.

http://www.banounews.ir/fa/News/1296925/طرز-تهیه-سوپ-عدس-و-هویج-پاییزی
بستن   چاپ