آریا بانو
آموزش سس پستو با عطر و بوی بی‌نظیر
جمعه 4 آبان 1403 - 09:32:37
آریا بانو - آخرین خبر / سس پستو یکی از محبوب ترین سس های جهانه که از خوش عطر و بویی و خوشمزگیش هرچی بگم کم گفتم.
مواد لازم:
ریحان سبز یک و نیم پیمانه
گردو یا بادام زمینی (رست شده) نصف پیمانه 
لیمو ترش تازه یک عدد
یک حبه سیر

نمک وفلفل سیاه 
نصف پیمانه پنیر پارمسان
روغن زیتون یک سوم پیمانه
طرز تهیه :
برای رست کردن گردو داخل ماهیتابه دو سه دقیقه حرارت بدید یا پنج دقیقه در فر داغ با دمای 160 بذارید. 
می‌تونید داخل هاون، میکسر و یا با گوشتکوب برقی درست کنید. 
اصل این سس با برگ ریحان ایتالیایی درست میشه که (نسبت به برگ ریحان ایرانی کمی بزرگ و طعم ملایم تری دارد) و چون در دسترس نیست از ریحان معمولی استفاده میکنیم
پستو صدها ترکیب متفاوت داره، اما سس پستو اصیل معمولا ترکیبی از ریحان، دانه‌های کاج، پنیر پارمسان، سیر تازه، روغن زیتون🫒، فلفل سیاه تازه و نمک است. اگه دانه‌ی کاج پیدا کردید میتونید جایگزین گردو کنید.
‎سس پستو یکی از چاشنی‌های پر طرفدار برای غذاها هست که معمولا از آن برای پاستا، پنینی یا ساندویچ مرغ، سس پیتزا، یا انواع خوراک سیب زمینی یا گیاهی می‌توانید استفاده کنید. 
‎حتی می‌توانید سس پستو را بروی نان تست یا چیپس سالم بریزید و به عنوان عصرانه ازش استفاده کنید. 
ویدئو از tisel_products 

http://www.banounews.ir/fa/News/1293609/آموزش-سس-پستو-با-عطر-و-بوی-بی‌نظیر
بستن   چاپ