آریا بانو - همشهری آنلاین / انواع سوپ و آش، غذاهای محبوب سفرههای
ایرانی در فصل پاییز هستند.
تنوع سوپها آنقدر زیاد است که میتوانید هربار با درست کردن یکی از آنها، طعم تازهای را امتحان کنید. سوپ هویج و کدو سبز یکی از این سوپهای مقوی و خوشطعم است.
با ترکیب هویج و کدو سبز میتوانید یک سوپ متفاوت سرشار از خاصیت درست کنید که دشمن سرماخوردگی و مناسب پاییز است.
نام: سوپ هویج و کدو سبز
آمادهسازی: 20 دقیقه
پخت: 40 دقیقه
تعداد: 4 نفر
مواد لازم:
هویج متوسط: یک عدد
کدو سبز: یک عدد
سیب زمینی: یک عدد کوچک
پیاز: یک عدد
کرفس: یک شاخه
سیر: یک حبه
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
کره: 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
شیر: یک لیوان
جعفری یا شوید: یک لیوان
نمک و فلفلسیاه: به میزان لازم
روش تهیه:
1.
پیاز خردشده را در
روغن زیتون و کره تفت دهید. سیبزمینی، کدو، سیر و هویج را بشویید و ریز خرد کنید، سپس به
پیاز سرخشده اضافه کنید.
2. در ادامه کدوها را اضافه کنید و 6 لیوان آب هم روی مواد بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم پخته شود.
3. آرد را در کره تفت دهید و وقتی خامیاش گرفته شد، همراه
شیر به سوپ اضافه کنید.
4. جعفری، شوید و ادویهها را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید مواد جا بیفتد.
نکته: میتوانید همه مواد را در مخلوطکن پوره کنید تا در نهایت سوپ بافت خامهای پیدا کند.
http://www.banounews.ir/fa/News/1289974/طرز-تهیه-یک-سوپ-عالی-برای-روزهای-سرد-پاییزی