آریا بانو
این املت لذیذ را برای صبحانه درست کنید
پنجشنبه 26 مهر 1403 - 08:12:42
آریا بانو - برترین ها / املت بادمجان، یکی از آن دستورهای خوشمزه و ساده‌ای است که می‌تواند هم برای صبحانه و هم برای وعده‌های غذایی سبک مورد استفاده قرار بگیرد.
ترکیب بادمجان سرشار از فیبر با تخم‌مرغ، مزه‌ای عالی و بافتی متفاوت به این املت می‌بخشد. به علاوه، افزودن شیر به این ترکیب سبب می‌شود که املتی نرم‌تر و لطیف‌تر داشته باشید. ادویه‌جات نیز نقش بسزایی در ارتقای طعم این غذا دارند.
برای تهیه املت بادمجان، ابتدا بادمجان‌ها را پوست کنده، حلقه‌ای برش زده و در مخلوط آب و نمک خیسانده تا تلخی آن گرفته شود. سپس بادمجان‌ها را خشک کرده و در روغن داغ سرخ کنید. پس از سرخ کردن، بادمجان‌ها را کنار گذاشته و در همان روغن، سیر خرد شده را تفت دهید و ادویه‌ها را اضافه کنید. بادمجان‌های سرخ شده را دوباره به تابه اضافه کرده و سپس مخلوط تخم‌مرغ زده شده با شیر، نمک و فلفل را بر روی آن‌ها ریخته و اجازه دهید تا املت کاملا بپزد.
مواد لازم:
مواد لازم
مقدار
تخم مرغ
2 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه
به مقدار لازم
شیر
2 قاشق غذاخوری
سیر
2 حبه
بادمجان قلمی و متوسط
2 عدد
مرحله 1: آماده‌سازی بادمجان
ابتدا بادمجان‌ها را پوست بکنید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. سپس، برای از بین بردن تلخی احتمالی بادمجان‌ها، آن‌ها را برای چند دقیقه درون مخلوط آب و نمک قرار دهید. این کار به نرم شدن و حذف تلخی بادمجان کمک می‌کند.
مرحله 2: خشک کردن و سرخ کردن بادمجان
پس از آبکشی بادمجان‌ها، آن‌ها را خوب خشک کنید تا هنگام سرخ شدن، روغن پاشیده نشود. تابه‌ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. منتظر بمانید تا روغن داغ شود، سپس بادمجان‌ها را در روغن قرار دهید و آن‌ها را تا زمانی که طلایی و ترد شوند، خوب سرخ کنید.
مرحله 3: تفت دادن سیر و افزودن ادویه‌جات
پس از سرخ کردن بادمجان‌ها، آن‌ها را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید. در همین روغن باقیمانده، سیر خرد شده را اضافه کنید و تا زمانی که عطر آن بلند شود، تفت دهید. سپس، نمک، فلفل و زردچوبه را به سیر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ادویه‌جات به خوبی مخلوط شوند.
مرحله 4: اضافه کردن بادمجان به سیر و ادویه‌ها
بادمجان‌های سرخ‌شده را دوباره به تابه حاوی سیر و ادویه‌های تفت‌داده شده اضافه کنید. خوب هم بزنید تا بادمجان‌ها با سیر و ادویه‌ها به طور یکنواخت مخلوط شوند. این کار باعث می‌شود طعم‌ها به خوبی در بادمجان نفوذ کنند.
مرحله 5: آماده‌سازی مخلوط تخم‌مرغ
در این مرحله، تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. سپس، شیر را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و کمی نمک و فلفل به آن بزنید. این ترکیب باعث می‌شود املت شما نرم‌تر و خوشمزه‌تر شود.
مرحله 6: پخت املت بادمجان
مخلوط تخم‌مرغ و شیر را روی بادمجان‌ها در تابه بریزید. در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا املت به آرامی بپزد و خودش را بگیرد. پس از اینکه املت کاملاً پخت، آن را با احتیاط از تابه خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید. املت بادمجان شما حالا آماده سرو است.

http://www.banounews.ir/fa/News/1289413/این-املت-لذیذ-را-برای-صبحانه-درست-کنید
بستن   چاپ