آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم:
آرد فانتزی 300گرم(2 پ + 1 ق غ )
خمیرمایه 5 گرم( یک و نیم ق چ )
شکر دانه ریز 13 گرم(1 ق غ )
شیرخشک قنادی6 گرم(نصف ق غ )
نمک5 گرم(1 ق چ )
تخم مرغ یک عدد (نصف برای خمیر و نصف برای رومال)
ترکیب
شیر و آب 150 تا 160گرم (3/4 پ )
کره نرم 25گرم(یک و نیم ق غ )
استراحت اول : یک ساعت
استراحت چونه ها : 5 دقیقه
استراحت آخر : حدود یک
ساعت تا زمانی که حجم خمیرها دو برابر بشه
وزن تقریبی هر چونه : 50 گرم
دمای فر برقی : 180 درجه
دمای فر گازی : 190 درجه
مدت زمان پخت : 15 تا نهایت 20 دقیقه
فر نیم
ساعت قبل از پخت روشن بشه
مواد میانی
خرمای هسته گرفته 15 تا 20 عدد
گردوی خرد شده 2 تا 3 ق غ
پودر دارچین 1 ق چ
روغن مایع(ارده هم میتونید استفاده کنید) 1 ق غ