آریا بانو
جار کیک؛ دسر خوشمزه که در شیشه سرو می شود
سه شنبه 24 مهر 1403 - 22:39:07
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
شکر 130 گرم
نسکافه نصف قاشق غذاخوری
شیر داغ 35 گرم

بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو 30 گرم
آرد 120 گرم
خامه فیلینگ
نسکافه1 قاشق غذاخوری 
آب یک قاشق غذاخوری
(باید محلول نسکافه کاملا غلیظ باشه)
پودر کاکائو 30 گرم
خامه قنادی 500 گرم
کیک رو توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه میپزیم.
من کیک رو توی قالب مربع 25 سانت پختم.
ظرف جارکیک من 460 سی سی بود که در نهایت 3 تا جارکیک داشتم.
پیشنهادم ظرف 300 سی سی هست که با این مقدار مواد حدودا 7 یا 8 تا جارکیک به شما میده.
سعی کنین کیک رو خوب برش بزنین که چیزی از کیک اضافه نمونه.
برای برش لایه پایینی کیک از ته ظرف و برای لایه بالای از لبه بالای ظرف استفاده کنین. هرچی لایه های کیک به لبه ظرف بیشتر بچسبه ظاهر جارکیک تمیزتر میشه.
ماندگاری این جارکیک در یخچال حدودا 5 روز هست.

http://www.banounews.ir/fa/News/1288759/جار-کیک؛-دسر-خوشمزه-که-در-شیشه-سرو-می-شود
بستن   چاپ