آریا بانو
طرز تهیه پوره سیب زمینی با خامه
يکشنبه 15 مهر 1403 - 23:23:14
آریا بانو - آخرین خبر /مواد لازم
سیب‌زمینی 450 گرم
نمک 1 ق.غ
کره 150 گرم
خامه 200 گرم
سیر 2 حبه

شاخه رزماری 1 عدد
فلفل سیاه اختیاری
برای پختن سیب‌زمینی به اندازه‌ای روشون آب میریزیم که 1 بند انگشت روی کلشون رو بگیره و یک قاشق نمک اضافه میکنیم،توی این روش سیب‌زمینی به اندازه نمک به خودش میکشه ولی آخر که پوره آماده شد بچشید اگر نیاز بود باز هم نمک اضافه کنید.
قابلمه رو روی حرارت زیاد میذاریم وقتی آب به جوش اومد زیرش رو کم میکنیم و میذاریم با حرارت کم سیب‌زمینی بپزه.توی حدود 20 دقیقه سیب‌زمینی کامل میپزه.
حرارت زیر کره و خامه خیلی کم باشه و نذارید کره بجوشه.به جای خامه میتونید از شیر استفاده کنین ولی با خامه لذیذتر میشه.من به جای خامه معمولی از خامه‌ترش استفاده کردم.
یادتون باشه سیر و رزماری رو قبل از اضافه کردن به سیب‌زمینی خارج کنین.
سیب‌زمینی رو همون لحظه که آبکش میکنین و هنوز کامل داغ هست باید پوره کنید وگرنه بافت نهایی چسبناک میشه.
اگر میخواید پوره مثل رستوران‌های میشلن استار خیلی نرم و لطیف باشه باید حدود 80 درصد وزن سیب‌زمینی کره استفاده کنید،یعنی برای این میزان سیب‌زمینی حدود 360 گرم کره. 

http://www.banounews.ir/fa/News/1284090/طرز-تهیه-پوره-سیب-زمینی-با-خامه
بستن   چاپ