آریا بانو
دسر شکلاتی فندق راحترین دسر فرانسوی
يکشنبه 15 مهر 1403 - 20:40:29
آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم :
شیر70 گرم 
خامه صبحانه80 گرم
شکلات تلخ 165 گرم 
ژلاتین مس30 گرم
گلوکز60 گرم

خامه فرم گرفته 200 گرم
فندق به مقدار لازم 
نوتلا به مقدار لازم
مراحل:
شیر،گلوکز و خامه صبحانه باهم مخلوط میکنیم میزاریم رو حرارت ملایم وقتی به نقطه ی جوش رسید از رو شعله برمیداریم و شکلات آب شده و ژلاتین مس و بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
موادمونو به خامه فرم گرفته اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم نصف قالبارو از موادمون میریزیم و روی موادمون نوتلا میریزیم و نصف دیگه موادو رو نوتلا میریزیم و به مدت 4 ساعت میزاریم داخل فریزر تا ببنده بعدشم که باشکلات و وفندق طبق فیلم تزئینش میکنیم .
طرز تهیه ژلاتین مس:
25گرم ژلاتین
125گرم آب
اب و ژلاتینو مخلوط میکنیم و بعدش میزاریم رو حرارت غیر مستقیم بنماری شه اخرسرم میزاریم داخل یخچال تا ببنده کامل بعدشم برش بدیدو استفاده کنید

http://www.banounews.ir/fa/News/1284027/دسر-شکلاتی-فندق-راحترین-دسر-فرانسوی
بستن   چاپ