آریا بانو
طرز تهیه سوپ کلم بروکلی رستورانی
يکشنبه 15 مهر 1403 - 16:14:02
آریا بانو - نمناک / یکی از رسپی های محبوب علاقه مندان به بروکلی، سوپ کلم بروکلی است که انواع مختلفی دارد؛ از سوپ کلم بروکلی برای سرماخوردگی گرفته تا سوپ کلم بروکلی با جو پرک که با دستور تهیه های آموزش داده شده توسط سرآشپزهای حرفه ای طبخ می شود. 
مواد لازم
کره 80 گرم
پیاز 3 عدد
آب 2 لیتر
آرد سفید 1/2 پیمانه

بروکلی 1 کیلو
آویشن 1 قاشق چایخوری
ابلیمو تازه 1 قاشق چایخوری
شیر 1 پیمانه
ماست 3/4 پیمانه
طرزتهیه سوپ بروکلی
ابتدا قابلمه مناسبی را انتخاب و کره را داخل آن ذوب کنید و سپس پیاز خرد شده را داخل کره تفت دهید تا نرم شود.
بعد از نرم شدن پیاز آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
بروکلی را پس از شستن خرد کرده و به همراه آب، آویشن و آبلیمو کم کم به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید تا مخلوط داخل قابلمه یک ربع بجوشد.
در این مرحله از پخت سوپ بروکلی، قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد داخل آن را داخل مخلوط کن و یا غذاساز ریخته و هم بزنید تا کاملا له شوند.
مواد پوره شده را از مخلوط کن خارج کرده و مجددا در قابلمه بریزید و شیر و ماست را داخل آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا سوپ گرم شود.
سوپ بروکلی را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/1283895/طرز-تهیه-سوپ-کلم-بروکلی-رستورانی
بستن   چاپ