آریا بانو
سریال «خرس»؛ داستان سرآشپز نابغه اما گیج!
پنجشنبه 12 مهر 1403 - 13:14:30
آریا بانو - ماهنامه سینمایی فیلم / «کارمن»، سرآشپز نابغۀ یکی از بهترین رستوران‌های جهان است. اما زمانی که برادرش خودکشی می‌کند، به شیکاگو بازمی‌گردد تا ساندویچ‌فروشی کوچک، کثیف و کم‌ارزش خانوادگی در محلۀ ریور نورث را که به او واگذار شده اداره کند؛ جایی که نه رستوران است، نه اغذیه‌فروشی، نه فست‌فود و نه غذاهای متنوع دارد... 
سریال «خرس» یک سیتکام مسخره دربارۀ فردی گیج و متحیر که در موقعیت تازه‌اش دست‌وپا می‌زند نیست و با این که گاه در خواب‌ها و حمله‌های وحشت‌زدگی به سمت سوررئال می‌رود اما یک زندگی واقعی را به تصویر کشیده است. سریال بیش از هر چیز زندگی در آشپزخانۀ یک رستوران را نشان می‌دهد. فوریت، تنش و عصبانیت، احساسات شدید، صداهای بلند، تجهیزاتی که خراب می‌شوند و زمانی که به نظر می‌رسد هیچ‌گاه برای آماده شدن و پذیرایی از مشتریان گرسنه کافی نیست، سریالی را به وجود آورده که اصلاً برای وقت‌گذرانی و آرامش توصیه نمی‌شود... 
کهن‌الگوی سرآشپز ستارۀ راک که در آغاز قرن بیست‌ویکم بسیار فراگیر و مورد توجه بود، حالا به طرز دردناکی قدیمی شده و در سریال نیز به‌درستی رد شده است. سریال با تغییرات اخیر فرهنگ غذایی مطابقت دارد و واقعیت‌های ناخوشایند کسب‌وکار رستوران مانند مسائل مربوط به حقوق کار، فشارهای جسمی و سلامت روان را به شیوه‌ای خلاقانه عریان ساخته است. 
این سریال هوشمندانه، خنده‌دار، پرتنش اما نه احساساتی و بالاتر از هر چیز واقعی که تا کنون نامزد 36 جایزۀ امی بوده و در ده مورد برنده شده، برای فصل چهارم نیز تمدید شده است...
 الهام جوادپور

http://www.banounews.ir/fa/News/1282331/سریال-«خرس»؛-داستان-سرآشپز-نابغه-اما-گیج!
بستن   چاپ