آریا بانو
لیمو نباتی رو خودت درست کن
پنجشنبه 12 مهر 1403 - 11:36:25
آریا بانو - آخرین خبر / لیمو نباتی بهترین انتخاب در کنار چای داغ در فصل پاییز می تونه باشه
اول به مقدار کم و باحوصله درست کن تا قلق کاردستت بیاد
موادلازم:
پودر نبات/قند/شکر6لیوان
آب3لیوان
لیموشیرین
(برای لیموترش،زمان و اندازه شکر فرق میکنه قطعا برای لیموشیرین میشه کمتر از مقدار لیموها،شکرریخت ولی برای لیموترش،حتا کمی بیشتر باید ریخت)
(اندازه ها،تقریبی هستن،برای حدود1کیلو)
طرزتهیه:
آب و پودر قندیاشکریانبات رو مخلوط کن،بذار رو حرارت،جوش اومد،لیموهایی رو ک حتما هسته هاش رو درآوردی،بریزتوش،
بعد2،،3دیقه دربیار،بریز تو آب یخ،و دوباره بریز تو آب شیرین در حال غُل،و این باربین10تا30دیقه غَل زد،دربیار بذا رو صافی،تا شیره اضافش کشیده و خشک شن
بافت مرکبات باهم خیلی فرق دارن،پس حواست به تایمی ک تو آب‌جوش هستن،باشه
نکته مهم:
لیموبدون هسته،گرون تر هست،ولی بهتره،کارت راحت تره
دوبار تو آب‌جوش معمولی بجوشون،بعد تو آب یخ بریز،بذار آبش کامل خشک ش،یا با دستمال خشک کن
بعدبریزتو آب شیرین ک خوب بجوشه، حواست باشه وانرن
میتونی نصف هر اسلایس رو کاکائویی کنی،اون سلیقه ایه
بعدم ک رو صافی خشک کن
اگه بار اول هم میخای تو آب شیرین بذاری،بعدازخارج کردن اسلایس ها،از آب بخور،اگه خیلی تلخ شده بود،نمیتونی برای بار دوم استفاده کنی
چون هوا رو ب سردی میره،میشه تو ظرف تمیز،درکیپ،تو محیط آشپزخونه هم نگهداشت،ولی یخچال مطمئن تره
اگر مراحل رو درست انجام بدین کپک نمیزنه(بازتاکیدمیکنم،بمقدارکمتردرست کن ک ترس خراب شدن نداشته باشی


http://www.banounews.ir/fa/News/1282273/لیمو-نباتی-رو-خودت-درست-کن
بستن   چاپ