آریا بانو
لطیف ترین دسر دنیا را با نان تست بسازید!
چهارشنبه 11 مهر 1403 - 20:14:05
آریا بانو - آخرین خبر /کرم کارامل با نون تست 
نون تست سفید یا سبوس 200 گرم(حدودا 6 تکه کوچک)
تخم مرغ 3 عدد
شیر عسلی 400 گرم
شیر 350 میلی لیتر (1 و 1/3 پ)
نون تست، شیرعسلی و شیر و تخم مرغ و وانیل رو داخل مخلوط بریزید و حسابی میکس کنید، داخل قالبی که از قبل با کارمل پوشوندین بریزید رسپی دقیق کارامل داخل کپشن هست و فویل بپیچید و بزارید تو قابلمه و تا نصفه قالب آب بریزید درش رو ببندید حدودا 1 ساعت بعد حاضره خنک که شد برگردونید، برعکس تصورم اصلا بوی تخم مرغ نمیداد و من خیلی لذت بردم.

نوش جان.
طرز تهیه کارمل:
شکر 100 گرم 
آب گرم 100 گرم 
(میتونید از پیمانه هم استفاده کنید میزان شکر و آب برابر باشه)
شکر روی حرارت ذوب کنید تابه بزرگ باشه حرارت کم باشه که شکر نسوزه اولش اصلا هم نزنید بعد آب اضافه کنید و با حرارت کم اجازه بدید کارامل هایی که سنگی شده باز بشه برای تست کارامل اون رو داخل آب یخ بریزید باید خودش رو بگیره و شل نباشه اگر شل بود بیشتر بجوشونید.
✅اگر بعد از یک ساعت هنوز خیلی شل بود دوباره روشو بپوشونید و داخل قابلمه بزارید. 
✅حتما اجازه بدید از حرارت بیوفته و سرد شه بعد برگردونید 
✅اگر به بوی تخم مرغ حساس هستین 1 ق چ سر خالی وانیل هم بریزید.

http://www.banounews.ir/fa/News/1282039/لطیف-ترین-دسر-دنیا-را-با-نان-تست-بسازید!
بستن   چاپ