آریا بانو - آخرین خبر /کرم کارامل با نون تست
نون تست سفید یا سبوس 200 گرم(حدودا 6 تکه کوچک)
تخم مرغ 3 عدد
شیر عسلی 400 گرم
شیر 350 میلی لیتر (1 و 1/3 پ)
نون تست، شیرعسلی و
شیر و تخم مرغ و وانیل رو داخل مخلوط بریزید و حسابی میکس کنید، داخل قالبی که از قبل با کارمل پوشوندین بریزید رسپی دقیق کارامل داخل کپشن هست و فویل بپیچید و بزارید تو قابلمه و تا نصفه قالب آب بریزید درش رو ببندید حدودا 1
ساعت بعد حاضره خنک که شد برگردونید، برعکس تصورم اصلا بوی تخم مرغ نمیداد و من خیلی لذت بردم.
نوش جان.
طرز تهیه کارمل:
شکر 100 گرم
آب گرم 100 گرم
(میتونید از پیمانه هم استفاده کنید میزان شکر و آب برابر باشه)
شکر روی حرارت ذوب کنید تابه بزرگ باشه حرارت کم باشه که شکر نسوزه اولش اصلا هم نزنید بعد آب اضافه کنید و با حرارت کم اجازه بدید کارامل هایی که سنگی شده باز بشه برای تست کارامل اون رو داخل آب یخ بریزید باید خودش رو بگیره و شل نباشه اگر شل بود بیشتر بجوشونید.
✅اگر بعد از یک
ساعت هنوز خیلی شل بود دوباره روشو بپوشونید و داخل قابلمه بزارید.
✅حتما اجازه بدید از حرارت بیوفته و سرد شه بعد برگردونید
✅اگر به بوی تخم مرغ حساس هستین 1 ق چ سر خالی وانیل هم بریزید.