آریا بانو - پارسی دی / وافل نوعی
شیرینی است که نیاز به قالب مخصوص خودش را دارد. قالب وافل دو نوع است برقی و روگازی. وافل یک
شیرینی است که می توان از آن به عنوان یک صبحانه و یا میان وعده برای
کودکان بهانه گیر استفاده کرد. طرز تهیه وافل بسیار راحت می باشد و با مواد اولیه همیشه در دسترس تهیه می شود.
مواد لازم
آرد سفید 2 لیوان
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 فنجان
تخم مرغ 2 عدد
شیر گرم 1 لیوان
کره 50 گرم
وانیل 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه وافل
1مرحله اول: آماده سازی مواد خشک
قبل از شروع کار لازم است دستگاه وافل ساز را روشن کنید و یا روی گاز با شعله خیلی کم قرار دهید.
2مرحله دوم: آماده سازی مواد مایع
تخم مرغ ها در یک ظرفی بشکنید و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی با سرعت بالا هم بزنید و سپس شکر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. در آخر کره را به
شیر گرم اضافه کرده و بعد به تخم مرغ ها اضافه نمائید. هر مواد را که اضافه کردید حدود 2 دقیقه هم بزنید. حالا مواد مایع را به آرد اضافه کرده و با لیسک خوب باهم مخلوط کنید تا مایع وافل به دست بیاید. مایع وافل نیاید خیلی رقیق و خیلی سفت باشد.
3مرحله سوم: پخت وافل
دستگاه وافل که در این مدت خوب گرم شده است را با کمک اسپری، روی دستگاه ه را اسپری
روغن بزنید. سپس با کمک ملاقه از مایع وافل بر روی دستگاه بریزید و درب آن را ببندید و زمان دهید به مدت 5 دقیقه تا وافل شما آماده شود و درب دستگاه را باز کنید و وافل را در ظرف مورد نظر بگذارید. به همین ترتیب وافل شما آماده است. می توانید به همراه سس
میوه ای و یا سس شکلاتی و تکه های
میوه وافل را نوش جان فرمائید.
فوت و فن های دستور پخت وافل
بافت وافل بسیار شبیه به
شیرینی پنجره ای نیز می باشد.
دقت کنید که یک لایه ی نازک بر روی دستگاه بریزید تا مایع وافل از دستگاه بیرون نریزد.
برای سرو وافل می توانید از سس های
میوه ای و یا سس شکلاتی نیز استفاده کنید.
در طرز تهیه وافل می توانید از پودر کاکائو نیز استفاده کنید.