آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
موز 2 عدد
پودر کارامل حاضری 1 بسته
بیسکوییت پتی بور 1 بسته و نصفی
شیر 4 پ
شکر نصف پ
پودرنشاسته ذرت 6 ق غ سر صاف
خامه 200 گرم
شیر و شکر و پودر نشاسته ذرت و پودر کرم کارامل رو مخلوط کنید روی حرارت مدام هم بزنید تا غلیظ بشه بعد زیر گازو خاموش کنید خامه بریزید و یکدست کنید.
بیسکوییت هارو به هرروشی که
دوست داشتین پودر کنید و موز هارو هم خرد کنید، داخل لیوان لایه لایه مواد رو بریزید، بیسکوییت موز، مایع دسر، دوباره بیسکوییت و مایع دسر، من برای لایه های آخر از کارامل استفاده کردم، ترکیب این
دسر با موز بینظیره.