آریا بانو
ترافل مغز دار را با چای سرو کنید
شنبه 7 مهر 1403 - 19:57:19
آریا بانو - تبیان / برای مهمونی‌ها واقعا خوبه
موزها رو با چنگال له کنید و بعد بک بسته بیسکویت رو‌ در خردکن خرد و 2 قاشق غذاخوری پودر شکلات روی بیسکویت‌ها بریزید و بعد موزها رو بهش اضافه کنید.
 گلوله‌هایی رو به اندازه گردو از مواد جدا کنید و وسطش رو با انگشت فشار داده و با نوتلا یا شکلات صبحانه پر کنید.
 بعد در ظرفی گردو یا فندق خرد شده رو به شکلات آب شده اضافه و ترافل‌ها رو در اون غلطت بدید و در یخچال بذاری تا سفت بشه.
نوش جان


http://www.banounews.ir/fa/News/1279860/ترافل-مغز-دار را-با-چای-سرو-کنید
بستن   چاپ