آریا بانو
طرز تهیه کمپوت توت فرنگی به دو روش متفاوت
جمعه 30 شهريور 1403 - 02:50:12
آریا بانو - روش های متفاوت برای تهیه کمپوت توت فرنگی
در این مقاله از بیتوته ، با طرز تهیه کمپوت توت فرنگی به دو روش متفاوت آشنا می شوید. کمپوت توت فرنگی یکی از راه های نگهداری و سرو توت فرنگی است. شما با تهیه این کمپوت خوشمزه می توانید در همه ی فصول از خوردن توت فرنگی لذت ببرید.
طرز تهیه کمپوت توت فرنگی ساده :
این کمپوت توت فرنگی فوق العاده ساده از ابتدا تا انتها حدود 20-25 دقیقه طول می کشد و راهی عالی برای استفاده از تمام آن توت های رسیده از باغ یا بازار کشاورز است. با بستنی وانیلی یا وافل های ترد برای یک خوراکی خوشمزه که خانواده شما دوستش دارند، جفت کنید!
مواد لازم برای کمپوت توت فرنگی :
توت فرنگی تازه یا منجمد، تمیز و خرد شده450 گرم
شربت افرا¼ فنجان
آب لیموی تازه1 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه کمپوت توت فرنگی :
توت فرنگی، شربت افرا، آب لیمو و وانیل را در یک قابلمه کوچک با هم ترکیب کنید. روی حرارت متوسط ​​بگذارید بجوشد و بپزید و گاهی هم بزنید به مدت 15 تا 18 دقیقه یا تا زمانی که توت فرنگی ها نرم و آبدار شوند.

آریا بانو

از روی حرارت بردارید. کمپوت با سرد شدن غلیظ می شود.
طرز تهیه کمپوت توت فرنگی :

آریا بانو

مواد لازم برای کمپوت توت فرنگی :
 توت فرنگی 450 گرم
شکر2 قاشق غذاخوری
آب پرتقال3 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت2 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه کمپوت توت فرنگی :
مواد لازم برای کمپوت توت فرنگی را جمع کنید.
توت فرنگی ها را بشویید، اجازه بدهید خشک شوند و سپس برگ های آن را جدا کنید. برای انجام این کار، یک چاقو را با زاویه در زیر کلاهک قرار دهید و سپس بچرخانید تا برگ ها و قسمت سفید زیر آن را جدا کنید. این کار را با تمام توت ها تکرار کنید. توت های بسیار بزرگ را به نصف یا چهار قسمت کنید. توت های کوچکتر را کامل بگذارید.

آریا بانو

توت ها را در یک قابلمه قرار دهید. شکر و آبمیوه یا آب را اضافه کنید. به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و بین 5 تا 10 دقیقه بجوشانید تا توت فرنگی ها نرم شوند و تازه شروع به جدا شدن و غلیظ شدن مایعات کنند.
بچشید و در صورت لزوم شکر بیشتری اضافه کنید. کمپوت تا خنک شد کمی غلیظ می شود، اما اگر فکر می کنید خیلی رقیق است، 1 قاشق غذاخوری آب را با 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت مخلوط کرده و به قابلمه اضافه کنید. اگر از میوه های یخ زده استفاده می کنید، ممکن است به مقدار کمی نشاسته ذرت بیشتری نیاز داشته باشید. خوب هم بزنید و از روی حرارت بردارید.

آریا بانو

بگذارید کمپوت کاملا خنک شود. آن را داخل یک شیشه تمیز و خشک بریزید و تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
تفاوت بین کمپوت و مربا چیست ؟
کمپوت و مربا دو محصول متفاوتی هستند که از مواد مشابه تهیه می شوند. کمپوت ها دارای تکه های میوه بزرگ تری هستند و از توت های کوچکتر می توان به صورت کامل استفاده کرد، در حالی که مربا دارای تکه های میوه کوچک تری است که گاهی اوقات حتی پوره شده است. کمپوت ها کنسرو نیستند و شکر کمتری نسبت به مربا دارند.
افزودنی ها و جایگزین های خوشمزه :
یکی از راه های آسان برای افزودن طعم های مختلف این است که آب یا آب میوه را برای مایع دیگری جایگزین کنید:
• سرکه بالزامیک را اضافه کنید تا لبه تلخ و شیرینی داشته باشید.
• برای کاهش شیرینی توت ها، آب لیمو را اضافه کنید.
• میزان اضافه کردن شکر بستگی به ذائقه ی شما دارد.
در اینجا چند راه عالی دیگر برای بازی با طعم وجود دارد:
• می توانید مرکبات را با 1/2 قاشق چایخوری پوست پرتقال یا لیمو اضافه کنید.
• یک جزء خوش طعم را با 1/2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده اضافه کنید.
• از ترکیبی از انواع توت ها استفاده کنید: تمشک انتخاب خوبی است و رنگ قرمز را روشن نگه می دارد، اما هر میوه دیگری موثر خواهد بود. زغال اخته و شاه توت ممکن است رنگ را گل آلود کنند اما طعم تازه ی فوق العاده ای به آن اضافه می کنند.
نحوه استفاده از کمپوت توت فرنگی :
شما را شگفت زده خواهد کرد که چه تعداد از غذاها با مقداری کمپوت جذب می شوند:
• آن را روی نان تست یا کراکر بمالید.
• آن را به ساندویچ های شور اضافه کنید.
• آن را روی اسکون و مافین سرو کنید.
• از آن به عنوان کیک یا کیک پرکن استفاده کنید.
• آن را با ماست یونانی و گرانولا برای یک پارفی صبحگاهی بپوشانید.
• یک کاسه بستنی را با آن بپوشانید تا شیرینی اضافه شود.
• آن را با یک بشقاب پنیر یا آلبالویی سرو کنید.
• می توانید از آن برای پوشاندن لایه ی رویی چیزکیک استفاده کنید.
• مقداری کمپوت را با شیر کامل و موز مخلوط کنید تا پاپ یخ زده درست شود.
نحوه نگهداری و فریز کردن کمپوت توت فرنگی :
کمپوت تازه را می توان تا 2 هفته در یخچال در یک ظرف شیشه ای یا ظرف در بسته نگهداری کرد. همیشه از یک ظرف تمیز برای بیرون آوردن مقداری از آن استفاده کنید و هرگز از قاشقی که از قبل آن را داخل دهان خود برده اید، استفاده نکنید، زیرا باکتری های موجود در بزاق می توانند در غذای شما رشد کنند و به راحتی آن را خراب کنند.
اگر مقدار زیادی درست کردید، قبل از قرار دادن کمپوت در ظروف فریزر، بگذارید کاملا خنک شود. می توانید تا شش ماه در فریزر نگهداری کنید و قبل از استفاده، یک شب در یخچال قرار دهید. می توانید آن را داخل قابلمه داغ کنید و در صورت نیاز یک قاشق چایخوری آب اضافه کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

http://www.banounews.ir/fa/News/1274601/طرز-تهیه-کمپوت-توت-فرنگی-به-دو-روش-متفاوت
بستن   چاپ