آریا بانو
طرز تهیه دسر شیر عسلی
جمعه 23 شهريور 1403 - 22:50:48
آریا بانو - تبیان / مواد لازم:
شیر عسلی 300 تا 350 گرم
خامه صورتی 200 گرم
پودر ژله توت فرنگی یک بسته
شیر 250 میلی لیتر
من برای اینکه ژله‌ای‌تر بشه یک مقدار کم هم پودر ژلاتین زدم ولی پودر ژله خوب خودش باید ببنده.

مواد و روی شعله ملایم باهم ترکیب کنید بعد داخل ظرف بریزید و سه تا چهار ساعت در یخچال بذارید.
اگر از قالب کیک استفاده می‌کنید یکم روغن به ظرف بزنید تا راحتر جدا بشه.

http://www.banounews.ir/fa/News/1271087/طرز-تهیه دسر-شیر-عسلی
بستن   چاپ