آریا بانو
نحوه تشخیص گوشت گوسفند از میش و بز
جمعه 23 شهريور 1403 - 11:19:52
آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی چند نکته برای تشخیص گوشت گوسفند نر از سایر گوشت‌های ماده، بز و میش مطرح کرد.
علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی راه‌های تشخیص انواع گوشت قرمز را تشریح کرد و گفت: یکی از این راه‌های تشخیص بر اساس قیمت است. قیمت دام ماده حدودا کیلویی 15 هزار تومان ارزانتر از گوشت گوسفند نر است و گوشت میش نیز حدود 50 هزار تومان تفاوت قیمت دارد.

وی ادامه داد: گوشت دام ماده چرب بوده و البته دیرپز است. گوشت میش زردرنگ‌تر است و لیبل روی آن نیز زردرنگ است و دیر می‌پزد.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی اضافه کرد: گوشت بز دنبه ندارد و بز با وزن بالا گوشت دیر پزتری دارد.
وی تصریح کرد: بهتر است مردم گوشت مورد نیاز خود را از مغازه‌های معتبر و آشنا خریداری کنند، زیرا مغازه‌های معتبر به کیفیت گوشتی که عرضه می‌کنند توجه بیشتری دارند و علاقه ندارند مشتری‌های خود را از دست بدهند.
ملکی گفت: گوشت شیشک (گوشت بره نر به سن 6 ماه تا 1 سال) یک شقه اش حدود 9 تا 10 کیلو می‌شود. همچنین گوشت گوسفند لیبل مشخص دارد.

http://www.banounews.ir/fa/News/1270746/نحوه-تشخیص-گوشت-گوسفند-از-میش-و-بز
بستن   چاپ