آریا بانو - اگر دنبال تنوع هستید و از پختن غذاهای تکراری خسته شدهاید ناگت سبزیجات یک پیشنهاد وسوسه کننده برای وعده اصلی است
مواد لازم برای تهیه ناگت سبزیجات
هویج: 2-3 عدد زردک (هویج وحشی زرد): یک عدد سیب زمینی کوچک: 2 عدد چغندر: یک عدد کلم بروکلی: یک دسته فلفل سبز: یک عدد
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری نمک: نصف قاشق چای خوری فلفل: نصف قاشق چای خوری پودر نان: 2 پیمانه تخم مرغ بزرگ: 3 عدد
روغن سرخ کردنی: یک لیتر
بیشتر بدانید : طرز تهیه ناگت مرغ خانگی با یک دستور جدید و خوشمزه
طرز تهیه ناگت سبزیجات
سبزیجات را (به جز فلفل) به صورت تکههای درشت خرد کنید. سبزیجات خرد شده را در قابلمه با آب و مقداری نمک بپزید در حدی که چنگال به راحتی در آنها فرو برود. (همه سبزیجات را با هم داخل آب جوش نریزید. بروکلی در عرض 2–3 دقیقه آماده میشود ولی بقیه مواد حدود 10 دقیقه باید در آب در حال جوش بماند تا بپزد.) سبزیجات را داخل غذاساز بریزید تا کاملاً ریز و با هم مخلوط شود ولی اگر غذاساز در دسترس ندارید میتوانید سبزیجات را رنده کنید. فلفل سبز را خیلی ریز خرد کرده و همراه با نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. در این مرحله مخلوط سبزیجات چسبناک است . پس بهتر است آن را در یک سینی فر بریزید و سطح آن را صاف و یکدست کنید. سینی را 15 تا 20 دقیقه در فریزر بگذارید تا مخلوط خنک و سفت شود اما نباید یخ بزند. وقتی مخلوط سفت شد میتوانید خیلی راحت با استفاده از دهانه لیوان آن را به شکل دایره قالب بزنید. ناگتها را یکی یکی در تخممرغ هم زده و سپس در پودر نان فرو ببرید. ناگتها را3 –4 دقیقه در
روغن داغ سرخ کنید تا آماده سرو شود. همچنین میتوانید ناگتها را در فر 180 درجه به مدت 15–20 دقیقه بپزید.
بیشتر بدانید : ناگت گیاهی
بیشتر بدانید : ناگت مرغ و سبزیجات رژیمی درست کنید
گردآوری: گروه خبر سیمرغ
seemorgh.com/news
منبع: khorasannews.com
http://www.banounews.ir/fa/News/1269256/طرز-تهیه-ناگت-سبزیجات،-یک-پیشنهاد-وسوسه-انگیر-برای-غذای-اصلی