آریا بانو
8 نکته طلایی برای وا نرفتن فلافل
يکشنبه 18 شهريور 1403 - 10:46:25
آریا بانو - خراسان / 8 نکته طلایی برای وا نرفتن فلافل عبارتند از:
1. برای متلاشی نشدن مواد فلافل بهتر است که مواد را پس از مخلوط کردن به مدت نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا خودش را بگیرد.
2. هنگام سرخ شدن، روغن نباید روی فلافل‌ها را بگیرد تا مانع از وا رفتن فلافل‌ها شود.
3. با قاشق مدام روی فلافل‌های در حال سرخ شدن روغن بریزید تا خودش را بگیرد.
4. اگر فلافل‌ها هنگام فرم دادن در دست خشک و سفت بود یا وا رفت یک یا دو قاشق آب سرد به آن اضافه کنید.
5. هنگام چرخ کردن نخودها حتما به خوبی این کار را انجام دهید.این کار از جمله عوامل مهم و تاثیرگذار در وا نرفتن فلافل‌هاست.

6. به هیچ وجه منتظر نمانید تا یک طرف فلافل سرخ شود و بعد طرف دیگر آن را سرخ کنید، بلکه مدام باید فلافل را با قاشق برگردانید.
7. برای درست کردن فلافل از نخودهای پخته شده یا کنسروی استفاده نکنید، زیرا آب زیادی را به خود جذب می کنند و باعث می شوند فلافل هنگام پخت از هم بپاشد.
8. برای جلوگیری از وا رفتن فلافل می‌توانید به مواد آن یک عدد تخم مرغ اضافه کنید ولی در نظر داشته باشید که با وجود تخم‌مرغ مزه اصلی فلافل کمی تغییر خواهد کرد. البته به جای تخم مرغ می‌توانید مقداری آرد سوخاری یا سیب زمینی خام با مواد اولیه چرخ کنید. 

http://www.banounews.ir/fa/News/1268121/8-نکته-طلایی-برای-وا-نرفتن-فلافل
بستن   چاپ