آریا بانو
پاستا با سس سیر و خامه
شنبه 17 شهريور 1403 - 20:37:56
آریا بانو - آخرین خبر / برای هر پرس حدود 50 گرم راسته گوساله میخوایم که باید نازک بُرش بدیم و با قسمت کند چاقو بکوبیم تا سریع‌تر بپزه. بعد با موارد زیر مزه‌دار کنیم:پودر سیر: 1 قاشق چای‌خوری،تخم‌گشنیز: 1 قاشق چای‌خوری،فلفل‌سیاه،نمک خوب یکدست کنید.
یک حبه سیر رو داخل روغن زیتون(یا هر روغن گیاهی) بریزید و بلافاصله گوشت رو اضافه کنید، با حرارت زیاد تفت بدید و 3 دقیقه بعدش قارچ رو بریزید و دو دقیقه بعد حدود 5-6 قاشق غذاخوری خامه رو اضافه کنید. مخلوط کنید و یک لیوان شیر بریزید، 

http://www.banounews.ir/fa/News/1267860/پاستا-با-سس-سیر-و-خامه
بستن   چاپ