آریا بانو - نمناک / طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی و رستورانی خوشمزه و لذیذ بدون استفاده از گوشت قرمز و یا گوشت مرغ. این غذا برای نهار و شام بخصوص برای افرادی که غذای خوشمزه ارزان و اقتصادی مدنظرشان است، یک گزینه مناسب است.
موادلازم:
برنج 4 پیمانه
گوجه پوره شده 5 الی 6 عدد
پیاز 1 عدد
لوبیا سبز 400 الی 500 گرم
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
کره 50 گرم
زعفران حل شده 1/2 لیوان
دستور پخت لوبیا پلو بدون گوشت
ابتدا
پیاز رنده شده را داخل ماهیتابه با کمی
روغن تفت داده و سرخش می کنیم.
لوبیا سبز های خرد شده ره به آن اضافه می کنیم و چند دقیقه ای تف میدهیم تا خامی لوبیاها گرفته شود.
حالا نوبت افزودن ادویه ها و زعفران حل شده است که بعد از اضافه کردن، 8 الا 10 دقیقه با مواد تفت میدهیم.
بعد گوجه پوره شده را به مواد داخل ماهیتابه اضافه می کنیم و اجازه میدهیم به قلقل بیافتد.
درب ظرف را گذاشته و حدود 2
ساعت با شعله کم اجازه میدهیم تا بپزد؛ در یک ربع آخر پخت رب و کمی دیگر زعفران اضافه میکنیم تا سس لوبیا پلو خوشرنگ تر شود.
برنج را هم خوب شسته و 2
ساعت با آب نمک خیس می کنیم؛ در مرحله پخت 5 دقیقه داخل آب جوش
برنج را میپزیم و سپس آبکشش می کنیم.
حالا نوبت مرحله نهایی است؛ ته دیگ مدنظرتان را کف قابلمه قرار داده و لایه لایه
برنج و سس لوبیا پلو را به قابلمه اضافه می کنیم.
در آخر و بعد از اتمام مواد سس و برنج، روی لوبیا پلو کمی کره قرار داده و اجازه میدهیم حدوداً یک
ساعت بپزد.
بعد از 1
ساعت یا حتی کمتر، غذای شما آماده است و میتوانید سرو و نوش جان کنید.