موس لیمو ترش، طعمی به یاد ماندنی برای مهمانی ها
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
شکر دانه ریز: 45 گرم
پنیر خامهای: 250 گرم
آب لیمو: 20 گرم
خامه سبک: 200 گرم (خامه صبحانه )
همه رو با هم خوب هم بزنید تا یکنواخت شود.

شیر داغ: 50 گرم
ژلاتین: 10 گرم
ژلاتین رو داخل شیر داغ بریز و هم بزن و اجازه بده به روش بنماری ژلاتین ذوب بشه. بعد شیر رو داخل مواد خامهای آماده شده بریزید و یکدست مخلوط کنید. حالا داخل قالبتون رو بااین مواد پر کنید. قالب رو بمدت حداقل 5 ساعت در یخچال نگهدارید.
250 گرم آب گرم
30 گرم شکر
یک برش لیمو ترش
10 گرم ژلاتین
رنده پوست لیمو
با هم مخلوط کنید و بصورت بنماری ژلاتین را در آب حل کنید.
حالا موس را قالب خارج کرده و وسط آن را با ژله آماده و خنک شده پر کنید (از حرارت بیفته کافیه). و بمدت حداقل 3 ساعت در یخچال استراحت دهید.
بعد از آن با خامه و لیموترش تزئین کرده و سرو کنید.
supports HTML5 video
-
جمعه ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸:۰۵
-
۳۲ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1349647/