نارنج پلا، غذای خوشمزه و اصیل ایرانی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - فرارو / غذاهای محلی درواقع به نوعی میراث فرهنگی مردمان هر کشوری محسوب میشوند. برخی از این غذاها با گذشت زمان و مدرن شدن زندگی و آشنایی با غذاهای جدید، کم کم از یاد رفتهاند و یا روش طبخ آنها متفاوت شده است. اگر به هر نقطه از ایران سفر کنید، قطعا با غذاهای بسیار خوشمزه و محلی آشنا میشوید که برخی از آنها را تابهحال نخوردهاید یا حتی نامش را نشنیدهاید. نارنج پلا نوعی غذای اصیل و قدیمی ایرانی است که بدون گوشت طبخ میشود. این پلو مخلوط خوشمزه که از ترکیب برنج با نخود آبگوشتی، پیاز و آب نارنج تهیه میشود، بسیار مقوی و پر خاصیت است و به دلیل داشتن آب نارنج در ترکیباتش دارای عطر و طعم دلچسبی است که باید آن را امتحان کنید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه نارنج پلا خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم
نخود آبگوشتی پخته: 1 لیوان
آب نارنج: 1 لیوان
زعفران دم کرده: به میزان لازم
برنج: 2 پیمانه
پیاز: 1 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این غذای خوشمزه ابتدا برنج را به مدت 4 ساعت با آب و کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعد پیاز را پوست و خرد کنید و همراه با مقداری روغن داخل قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا پیاز سرخ شود. مقداری زردچوبه و فلفل روی پیاز بریزید، سپس نخود آبگوشتی پخته را به آن اضافه کنید و چند ثانیه با پیازداغ تفت بدهید. حالا مقداری زعفران و نمک روی مواد بریزید و برنج را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر آب نارنج را داخل قابلمه بریزید و مواد را هم بزنید و اجازه بدهید برنج بجوشد و آب نارنج کاملا کشید شود، سپس برنج را دم کنید. 40 دقیقه بعد نارنج پلا خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.
-
سه شنبه ۱۱ دي ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۲:۰۹
-
۲۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1332034/