آریا بانو

آخرين مطالب

توصیه‌های مهم برای درمان HPV پزشکي

توصیه‌های مهم برای درمان HPV
  بزرگنمايي:

آریا بانو - بیش از 200 نوع ویروس HPV در دنیا دارد که بعضی از آنها پرخطر و بعضی‌ها کم‌خطرند. 40 نوع از انواع این ویروس می‌توانند منجر به ایجاد زگیل در ناحیه تناسلی افراد شوند. هم در زنان و هم در مردان.

HPV یا ویروس پاپیلومای انسانی (Human Papillomavirus) یکی از شایع‌ترین عفونت‌ها و بیماری‌های ویروسی است که از طریق رابطه جنسی محافظت‌نشده و غیرایمن منتقل می‌شود و می‌تواند منجر به ایجاد زگیل تناسلی، زگیل‌های پوستی و همچنین ابتلا به بعضی از سرطان‌ها ازجمله سرطان‌های دستگاه تناسلی و سرطان‌های دهان و گلو شود.
HPV بیش از 200 نوع ویروس دارد که بعضی از آنها پرخطر و بعضی‌ها کم خطرند. ٤٠ نوع از انواع این ویروس می توانند منجر به ایجاد زگیل در ناحیه تناسلی فرد شوند. این ویروس، افرادی را که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، زودتر و راحت‌تر مبتلا می‌کند. به همین دلیل پزشکان به افرادی که به این ویروس مبتلا شده‌اند، توصیه می‌کنند که حتما سیستم ایمنی خود را تحت نظر یک متخصص تقویت کنند. چراکه خیلی از این ویروس‌ها توسط خود سیستم ایمنی بدن از بین می‌رود و بیمار به طور طبیعی و بدون نیاز به دارو و ... درمان می‌شود.
دکتر مهران قهرمانی، متخصص پاتولوژی (آسیب‌شناسی) و دبیر انجمن پاتولوژی ایران در گفتگو با همشهری‌آنلایندرباره چگونگی تقویت سیستم ایمنی بدن برای نجات از این ویروس توضیح می‌دهد: یکی از مهم ترین کارها برای پیشگیری از ابتلا به ویروس HP و همچنین برای از بین بردن این ویروس بعد از ابتلا، تقویت سیستم ایمنی بدن است. تقویت سیستم ایمنی بدن هم از طریق تغذیه مناسب، ورزش، مصرف بعضی مکمل‌ها و کارهای دیگر امکان‌پذیر است.
قهرمانی می‌گوید: هنوز درمان قطعی برای ویروس HPV یا ویروس پاپیلومای انسانی پیدا نشده و مکمل‌هایی که به صورت خوراکیِ تقویتی وجود دارد، تاثیری در درمان این ویروس ندارند. این ویروس وقتی در سلول‌های بدن مستقر می‌شود، امکان دارد طی 2 سال با کمک سیستم ایمنی خود بدن از بین برود. البته بیشتر ویروس‌هایی توسط سیستم ایمنی بدن از بین می‌روند که ریسک بالایی ندارند و درجه خطر کمی برای انسان دارند. ویروس‌های ریسک‌بالا به راحتی از بین نمی‌روند.
این پزشک با تاکید بر این که سیستم ایمنی بدن را می‌توان با تغذیه مناسب و نیز با مصرف مکمل‌هایی که در کنار غذا استفاده می‌شوند، تقویت کرد، می‌گوید: این مکمل‌ها می‌توانند در درمان HPV توسط سیستم ایمنی بدن کمک کنند. اما خود مکمل‌ها به صورت مستقیم نمی‌توانند برای از بین بردن ویروس کاری کنند. 
قهرمانی می‌گوید: رعایت رژیم غذایی مناسب، مصرف قندهای ساده، استفاده بیشتر از غذاهای تخمیری، ورزش منظم، کنترل وزن و امثال این کارها می‌توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند. مواد غذایی که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کنند شامل لوبیا، غلات سبوس‌دار، ویتامین‌ها به خصوص ویتامین C و ویتامین E، میوه‌ها و سبزیجات تازه و ... هستند.
این پاتولوژیست اضافه می‌کند: از طرف دیگر ما مکمل‌هایی داریم که حاوی مواد معدنی‌ای هستند که در داخل بدن ساخته نمی‌شوند. مثل زینک یا روی. این مواد معدنی به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کنند. روی یا زینک به صورت خیلی موثری در درمان HPV از طریق تقویت سیستم ایمنی تاثیرگذار است.
زگیل‌های تناسلی عمدتا شکلی شبیه گل‌کلم دارند و بیشتر در ناحیه بیرونی دستگاه تناسلی زن و مرد اجاد می‌شوند. این ضایعات پوستی را می‌توان با روش‌های مختلف از بین برد اما حتی اگر زگیل‌ها برداشته شوند، باز هم فرد ناقل بیماری است. چراکه همچنان ویروس را در بدن خود دارد. دکتر قهرمانی درباره راه‌های از بین بردن این ضایعات پوستی توضیح می‌دهد: 4 روشِ استفاده از پمادها و کرم‌های موضعی، کرایوتراپی یا انجماد، لیزرتراپی و جراحی درمان‌هایی هستند که در حال حاضر برای از بین بردن زگیل‌های تناسلی در نظر گرفته می‌شوند.
این متخصص پاتولوژی تاکید می‌کند که این درمان‌ها قطعی نیستند. چون بعضی مواقع سلول‌ها آلوده هستند و با لیزر و جراحی و ... هم برداشته نمی‌شوند و از بین نمی‌روند. یعنی ممکن است شما زگیل تناسلی را جراحی کنید ولی بعدا دوباره زگیل ایجاد شود. بنابراین بهترین کار پیشگیری است. همیشه پیشگیری بهتر از درمان است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1323189/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اینجا برات زیاده!

من یک عمر به همه خوبی کردم

تو درد عاشقی رو خوب می‌فهمی

هر کسی یک رنجی شخصی دارد

بازسازی تصویر معروف پهلوان تختی و مادرش توسط قهرمانان مردان آهنین

سامان گوران: شاکی رضایت نمی‌دهد، باید بروم زندان

بیماری مشترک 60 درصد ایرانی‌ ها

گزارش‌ها از قصور پزشکی در ایران: از نابینایی افراد تحت جراحی آب مروارید تا تزریق آب مقطر به بیماران

نماهنگ زیبای «دستبوس» به مناسبت روز مادر

آهنگ زیبای «شب یلدا» با صدای سروش فرهمند

مرگ اعضای یک خانواده با انفجار نارنجک دستی

برخورد شدید یک خودرو با آرایشگاه در تگزاس

دست خط آشنا، قاتل را لو داد

گفتگو با مصدومان حادثه سقوط اتوبوس به دره پل‌دختر

اوراق کردن خودرو برای رانندگی پرخطر در قطر

«بگو جل‌الخالق به چنین مادری...» با نوای محمود کریمی

سردترین شهر جهان در روسیه

آب در مقابل فولاد، کدام پیروز می‌شود؟

استوری/ سلام نور خونمون، سلام مادر

وقتی کوسه در ساحل تمساح شکار میکند!

هواپیمای نظامی در کالیفرنیا آتش گرفت

حضور تیک تاکر معروف در خانه خدا؛ خابی در لباس احرام

ایستادگی شجاعانه یک غاز مقابل روباه

یک شام خوشمزه و فوری برای افراد شاغل

چرا نباید روغن های نباتی هیدروژنه مصرف کنیم؟

اثرات مخرب تلفن همراه بر چشم

روشی برای هدیه دادن به مادران

به صدای وزش باد در مریخ گوش دهید

ریشه کلمه " کلاهبردار " در زبان فارسی از کجا آمده است؟

هالند: قبول دارم به اندازه کافی خوب نبوده‌ام

رویاپردازی‌های ملوان به کابوس تبدیل شد!

سروش رفیعی: اماده نبودن استادیوم آزادی و تعداد کم هواداران بهانه است باید از خودمان شروع کنیم و بهتر شویم

فرشید باقری: یک برد شیرین و دلچسب کسب کردیم

عذرخواهی آقا کریم: حرفی برای گفتن نداریم!

امیری: از شعارهای هواداران تراکتور ناراحت نشدم

رفیعی: هواداران هر چیزی بگویند حق‌مان است!

گفت و گو با میثم تیموری، بازیکن مس رفسنجان پس از پیروزی سه بر یک مقابل پرسپولیس

مهدی شریفی بازیکن مس رفسنجان: حرف‌های بین من و کالدرون بهتر است بیان نشود

بهترین دروازه‌بان دنیا از دعوا نمی‌ترسد!

سرنوشت مغضوبان رضاشاه؛ از بستری در تیمارستان تا خودکشی

«بیست‌ویک هفته بعد» از اسپانیا جایزه گرفت

رونمایی از لوگوتایپ یک عاشقانه پاییزی

چهره ها/ استوری تند «کامبیز دیرباز» علیه گاریدو

حرکت زیبا و فرهنگ‌سازی قشنگ مردان آهنین در پخش زنده

قطعه شنیدنی «چشای تو» با صدای علیرضا عصار

آهنگ «سماع مستان» با اجرای حسام الدین سراج

تمدید مهلت ثبت نام در آزمون جذب اختصاصی تصدی منصب قضا سال 1403

کشف 31 هزار لیتر سوخت قاچاق با بارنامه جعلی

صدور مجوز استخدام 24000 نیروی جدید در وزارت بهداشت تا هفته آینده

تناقض آماری مسئولان از تعداد فوتی‌های سقوط اتوبوس به دره