ترکیب عطر و بوی کره با سیر و جعفری این نون نرم و خوشمزه دیوونت میکنه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر /شیر(دمای محیط) 1 پیمانه
آب گرم 1 پیمانه
خمیر مایه 1 قاشق غ خ
عسل 1 قاشق چ خ
آرد نول 3 پیمانه
آرد سمولینا 1 پیمانه
نمک نصف قاشق غ خ
مواد تاپینگ:
جعفری خرد شده 1 کاسه کوچک
سیر رنده شده 6 حبه
آب گرم 1/4 پیمانه
کره آب شده 1/4 پیمانه
نمک
پنیر پیتزا و پنیر پارمسان هرکدام 2 قاشق غ خ برای روی نان
نکته:دقت کنید که این خمیر کلا چسبنده ست،حتی بعد از ورز دادن یکم
چسبندگی داره،به هیچ عنوان بهش آرد اضافه نکنید،موقع ورز دادن یکم دستتون رو آردی کنید کافیه
موقع پهن کردن و سوراخ ایجاد کردن هم نوک انگشت هاتون رو مرطوب کنید کافیه
میتونید این نون رو مثل من تپل بپزید،میتونید همین مقدار خمیر رو توی دوتا قالب یا یک قالب خیلی بزرگ پهن کنید و نون نازک بپزید،سلیقه ایه و هردوش عالی میشه
دمای پخت دستگاه های مختلف:(از 15 دقیقه قبل دستگاهتون کاملا داغ بشه)
فر گازی 220 درجه
فر برقی 210 درجه
سولاردام-توستر-ماکروفر 200 درجه
زمان پخت اولیه 14 دقیقه-بعد از اضافه کردن پنیر مجدد 6 تا 8 دقیقه
-
جمعه ۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۲:۲۴
-
۱۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1314089/