آریا بانو
معاون پژوهشی جامعه الزهرا(س) تاکید کرد:
آثار مکتوب در حوزه زن و خانواده ناکارآمد و تکراری است
سه شنبه 2 مرداد 1397 - 14:47:48
آریا بانو - معاون پژوهشی جامعه الزهرا(س) عنوان کرد: بسیاری از آثار مکتوب در زمینه زن و خانواده تکراری و ناکارامد است.

‌ریحانه حقانی در نشست خبری فراخوان همایش ملی کتاب سال بانوان عنوان کرد: در حوزه علوم انسانی و اسلامی، بانوان تحصیل کرده و به نامی وجود دارد که نام‌های آنان برتارک کتاب‌های متعدد علمی، پژوهشی، تاریخی و هنری نگاشته شده است.
وی افزود: در حوزه مسئله زن و خانواده نیاز است که توجه ویژه‌ای صورت بگیرد و از آنجا که این موضوع تفکیک‌پذیر نیست، باید در این زمینه برنامه ریزی دقیق صورت گیرد و نقطه توجه جامعه الزهرا(س) نیز همین مسئله است.
معاون پژوهشی جامعه الزهرا(س) در رابطه با برنامه ریزی در زمینه زن و خانواده تصریح کرد: این مسئله که این برنامه ریزی با چه رو یکردی اتفاق بیفتد و راهبرد صحیح آن چیست، موضوعی است که باید از بحث‌های کلیشه‌ای خارج و به عرصه‌ی جدیدی وارد شود.
حقانی گفت: باتوجه به رسالت جامعه الزهرا(س) در زمینه پژوهش، اولین اقدام در زمینه پژوهش‌های بنیادی و تاثیرگذار انجام می‌گیرد که در پی آن‌ چند راهکار در خصوص مسئله زن و خانواده ترسیم می‌شود.
وی تاکید کرد: در نگارش پژوهش‌ها در موضوع زن و خانواده، گام اول شناسایی پژوهش‌های بنیادی و موضوعی و ضرورت آن‌ و گام دوم الگو سازی در این زمینه است و جامعه الزهرا(س) نیز باید در این مسئله مهم، الگوساز باشد.
حقانی در رابطه با اهداف برگزاری همایش ملی کتاب سال بانوان بیان کرد: شناسایی پژوهشگران و ظرفیت شناسی، بررسی موضوعات مورد پژوهش، آسیب شناسی آثار گذشته، ارتقا کمی و کیفی در عرصه تولیدات حوزه علمیه و درگام آخر الگو دهی و جریان سازی فکری مبتنی برآموزه‌های اسلامی است.
معاون پژوهشی جامعه الزهرا(س) گفت: در همایش کتاب سال بانوان، منابع مکتوب اعم از کتاب‌ها، رساله‌های دکتری و پژوهشگران این عرصه شناسایی می‌شوند و پس از برگزاری همایش، چالش‌های عرصه‌ی زن و خانواده شناسایی و مورد بررسی قرار می‌گیرد.
حقانی افزود: آثارمنتشر شده بانوان اعم از ترجمه، تحلیل و تصحیح در عرصه‌ی علوم انسانی و اسلامی، رساله‌های علمی سطح چهارم بانوان، رساله‌های علمی دکتری بانوان و تمامی آثار منتشر شده در زمینه زن و خانواده اعم از آثار نویسندگان آقا و خانم در این همایش پذیرفته می‌شود.
معاون پژوهشی جامعه الزهرا(س) وجه تمایز این همایش با همایش کتاب سال حوزه را در موضوع ویژه این همایش دانست و گفت: این همایش اختصاص به بانوان داشته و هدف از برگزاری این همایش تنها کتاب حوزوی نیست، بلکه کلیه آثار منتشر شده در زمینه زن و خانواده دراین همایش شرکت داده می‌شوند.
وی تصریح کرد: بحث مهمی که در همایش زن و خانواده در حال اجراست، موضوع نیاز سنجی و اولویت بندی پژوهشی است که پژوهشگران باتوجه به این امر‌ به پژوهش و تحقیق بپردازند.
حقانی بیان کرد: دو موضوع کلان از سال گذشته در حال بررسی و اجراست که یکی از آن برگزاری کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره است که جامعه الزهرا(س) در موضوع زن و خانواده پیشتاز آن بوده است.
معاون پژوهشی جامعه الزهرا(س) تاکید کرد: در بحث اولویت‌های پژوهشی جامعه الزهرا(س) با چهار محور کلی شروع به کار کرده است؛ نیازهای اجتماع، نیاز‌های پژوهشی جامعه الزهرا(س)، نیاز سنجی پژوهشی زن و خانواده براساس منویات رهبری و در نهایت اولویت بندی جهت انجام پژوهش‌ها مطابق با نیاز نظام اسلامی، این محورها را تشکیل می‌دهد.‌
انتهای پیام

http://www.banounews.ir/fa/News/61166/آثار-مکتوب-در-حوزه-زن-و-خانواده-ناکارآمد-و-تکراری-است
بستن   چاپ