آریا بانو
آخرین روند آماده سازی «سند سالمندی»
چهارشنبه 13 دي 1396 - 10:58:16 AM
ایسنا - خانواده
بانو نیوز - رئیس شورای ملی سالمندی با اشاره به سند ملی سالمندی گفت: سال هاست شورای ملی سالمندان کشور درگیر این سند است؛ سال گذشته به همت سازمان مدیریت و مجموعه ای از وزارتخانه ها و دستگاه‌ها، سندهایی که در چند سال گذشته وضع شده بود، یکی و شالوده مناسبی از آنها استخراج شد. در حال حاضر چارچوب سند آمده است و امیدواریم در ماه‌های آینده برنامه عملیاتی این سند عملی و تمام دستگاه در این امر سهیم شوند.

به گزارش ایسنا، دکتر محسن سلمان نژاد ادامه داد: در موضوع سالمندی نباید تصور کرد که تازه ایجاد شده بلکه سالمندی حداقل یک دهه مشغولیت ذهنیت در کشور را به خود گرفته و الان با پدیده سالمندی روبه رو هستیم و قائدتا در دهه های آینده اگر از این فرصت استفاده نکنیم با چالش روبه رو خواهیم بود.
رئیس شورای ملی سالمندی موضوع سالمندی را چند دستگاهی برشمرد و ابراز کرد: متاسفانه در کار تیم ورک و اینکه بتوانیم همگرایی برای خدمت رسانی بهتر ایجاد کنیم، ضعف داریم ولی وجود یک سند واحد در کشور و به دنبال آن ایجاد برنامه عملیاتی و دخالت دادن دستگاه ها و وزارتخانه ها در این موضوع بسیار حائز اهمیت است.
در ادامه دکتر محمد وحدتی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت رفاه متولی گسترش عدالت و رفاه است، عنوان کرد: در ماده 57 قانون احکام دائمی که در برنامه ششم توسعه آمده است، وزارت رفاه مکلف به بسط و گسترش عدالت اجتماعی در جامعه، کاهش فقر و نابرابری و تحقق اقتصاد مقاومتی، عدالت بنیان کردن توسعه اقتصادی نسبت به درصد شاخص های رفاه و تامین اجتماعی است.
وی تاکید کرد: این وظایف بر اساس کارشناسان وزارتخانه، مجلس، کمیسیون های تخصصی دیده شده است و این کار کارشناسی شده است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در پاسخ به این سوال که آیا این وزارتخانه از عهده این امر بر می آید؟ گفت: وقتی قوانین تصویب می شود و کار کارشناسی در حوزه وزارتخانه انجام می شود، اینها بر مبنای نیازهای جامعه و توانایی هایی که داریم تصویب می شود، بنابراین می تواند عملیاتی شود منتها لازمه اش این است که وقت بگذاریم و از تمام ظرفیت های جامعه استفاده کنیم.
وی با اشاره به سند ملی سالمندی ابراز کرد: این سند واقعی است و حتی اگر کوچکترین قانونی را بخواهیم بنویسیم و همتی برای اجرایش نداشته باشیم و زمان برای اجرایش نگذاریم مطمئنا اگر اجرایی ترین قانون هم باشد، اجرا نخواهد شد.
وحدتی فرهنگسازی را امری مهم در بالابردن ارزش سالمندان برشمرد و گفت: با فرهنگسازی می توان حفظ ارزش سالمند را بالاتر برد و این امر نیاز به هیچ منابع مالی ندارد و می توانیم با فرهنگسازی برای ارتقای کیفیت زندگی سالمندان استفاده کنیم.
انتهای پیام

http://www.banounews.ir/fa/News/28268/آخرین-روند-آماده-سازی-«سند-سالمندی»
بستن   چاپ